Home / ULTIMA ORĂ / FOTO: Surprize de la Decathlon pentru beneficiarii Centrului de Zi „Christian” din Tg-Jiu

FOTO: Surprize de la Decathlon pentru beneficiarii Centrului de Zi „Christian” din Tg-Jiu

Credem ca toți oamenii,  indiferent dacă trăiesc în mediul rural sau urban, au dreptul si sansa de a fi activi din punct de vedere social și sportiv.

De aceea, parteneriatul ce se întinde de mai bine de 4 ani, între Decathlon Targu Jiu si Asociatia Persoanelor cu Handicap din Oltenia- Centrul de Zi Christian, are ca țel, accesul la mișcare, indiferent de mediul social.

„Aducem nevoile celor vulnerabili in atenția noastră, pentru a putea propune soluții de impact în acesta comunitate. Faptul ca mai bine de 300 de persoane, pe parcursul unui an calendaristic frecventează Centrul de Zi Christian, ne-a făcut sa dezvoltam acest parteneriat constant, iar satisfacția de a primii mulțumiri constant, ne face mândri.

Din pacate situația actuala a accentuat și mai mult lipsa de mișcare, iar misiunea noastră este una certa : sa facem sport accesibil pentru toți!

Decathlon Târgu Jiu si- a asumat un angajament civic pe permen lung în comunitatea locala, în a da sansa tuturor categoriilor sociale sa facă mișcare”, a transmis Alin Caragui, Director Decathlon Tg Jiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *