Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Foto/Subprefectul, în ”misiune specială”: la chermeză, la domiciliu, cu mașina Prefecturii!

Postat acum

on

Mai multe autoturisme erau parcate, sâmbătă, după-amiza, în fața vilei subprefectului Marcel Petrică Iacobescu, din comuna Dănești, iar de după zidurile înalte străbăteau ecourile unei sindrofii.

Printre acele mașini, se remarca însă autoturismul Instituției Prefectului Județul Gorj, aflat ”în misiune specială”, la poarta domeniului din Barza al subprefectului.

Pentru scurtă vreme, cât prefectul Corneliu Răducan Morega se află în concediu de odihnă, iar Virgil Drăgușin, unul dintre subprefecți, în concediu medical, Marcel Iacobescu și-a îndeplinit visul, acela de a conduce Prefectura Gorj.

Și cum, în perioada asta e unicul său șef, Iacobescu s-a decis să folosească autoturismul instituției și în scop personal. Așa că, sâmbătă, după ce a participat la un memorial în Pasul Vâlcan, subprefectul a mers cu Dacia Duster a Prefecturii Gorj, cu numărul de înmatriculare MAI 47013, la proprietatea sa din comuna Dănești. Cel mai probabil, Iacobescu era așteptat de musafiri și s-a grăbit să ajungă mai repede acasă, să încingă grătarul.

După câteva ore la debutul petrecerii, la ceas de seară, când de după gardul domeniului se auzea muzică, pentru a nu atrage atenția că mașina Ministerului Afacerilor Interne e la cheremul său, subprefectul Iacobescu i-a schimbat numerele de înmatriculare cu unele obișnuite: GJ99XGJ.

Trebuie spus că maşinile Prefecturii au dublă înmatriculare, adică, în misiunile oficiale sunt folosite cu numere de MAI, în timp ce la controale sunt scoase la înaintare numerele de oraş.

Marcel Iacobescu a fost propunerea PNL Gorj pentru funcția de prefect al județului, numai că visul i-a fost spulberat de faptul că, în urma negocierilor din coaliția de guvernare, postul a revenit USR.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Date false la recensământul din Gorj! Primăriile își protejează astfel angajații

Postat acum

on

De către

În mai multe localități din Gorj s-au oferit recenzorilor date false, interesul de a majora populația comunelor a fost unul gândit de primării. La un număr redus de populație, scad și posturile din UAT-uri. Funcționarii rămân pe posturi, cu un recensământ făcut din pix, iar salariile nu scad.

Șocant a fost când s-a făcut o comparație între cifrele de la recensământul din localitățile respective și datele de la Evidența Populației. O astfel de diferența s-a constatat în comuna Roșia de Amaradia.

„Am avut o populaţie de 3.628. Cu alunecările de teren s-au mai mutat la Cojani şi la Câmpu Mare. Scopul nostru era să avem tot peste 3.000, ca să rămânem localitate de gradul II. De asta ne-am luptat şi noi cu echipa primăriei şi cu recenzorii. Avem peste 3.100 şi asta înseamnă că rămânem comună de gradul II“, a menționat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

În comunele unde există astfel de probleme se vor face verificări anunță Direcția Județeană de Statistică.

Primele rezultate ale recensământului vor fi publicate în decembrie 2022, a anunțat luni INS.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Gorjeancă, fost ofițer de penitenciare, vedetă pe o platformă on-line destinată adulților!

Postat acum

on

De către

După ce a activat vreme de câțiva ani la Penitenciarul Tg-Jiu, o tânără gorjeancă a ajuns director al unui penitenciar în Dolj, însă a fost nevoită să se pensioneze, în urma unor scandaluri de răsunet. Ulterior, gorjeanca s-a apucat să facă sport în mod intensiv și-a mărit bustul și a devenit vedetă pe o platformă online pentru adulți.

Cu un nou aspect fizic, tânăra și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde a început să posteze, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente, potrivit Gândul.ro.

„Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Contactată de jurnaliștii publicației menționate, fostul ofițer de penitenciare a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Omu’ și locu’ la Primăria Bălești! Concursuri fără contracandidați, cu rezultat previzibil

Postat acum

on

De către

Trei posturi a scos la concurs de Primăria Bălești, toate pe perioada nedeterminată, la care s-au înscris exact trei candidați, câte unul pe fiecare post.

Evident că toți candidații și-au anonimizat numele, de parcă nici nu se cunoaște deja în comună ori în primărie cine va ocupa postul de asistent medical comunitar debutant, ori cine va lua postul de inspector la Serviciul Economic de la Taxe și Impozite Locale.

Se știe deja și cine va ocupa și postul de la Achiziții, deoarece în același stil s-au ocupat mai toate funcțiile scoase la concurs în primăria din Bălești. Rude, prieteni, apropiați, lipitori de afișe, aceasta este rețeta câștigătoare pentru o primărie al cărui primar blama, nu demult, practica identică a fostului primar Paicu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR