Connect with us

MONDEN

FOTO. Participantele la Festivalul „Dealul Muierii”, apariții de senzație

Postat acum

on

Zeci de tinere participante la cea de-a doua ediție a Festivalului „Dealul Muierii”, care au avut loc la Polovragi și Baia de Fier, au făcut senzație. Festivalul „Dealul Muierii” a avut loc în week-end și s-a bucurat de o participare în creștere față de anul trecut.

Foarte multă mobilizare din partea primăriilor din cele 3 județe ( Gorj – Vâlcea – Dolj ), dar și din partea oamenilor care desfășoară activități pe acest deal și au îmbrățișat festivalul cultural ediția a II-a a Dealului Muierii.

„Anul viitor sunt invitați toți cetățenii comunelor care sunt tranzitate de acest deal! Experiența este deosebită, având în vedere că realizăm o secvență cu impact emoțional spiritual și cultural refăcând la pas traseul parcurs de cele aproximativ 1.000 de femei când, pe vremuri, au izgonit turcii alergându-i până la Dunăre. (Peștera Muierilor –  Peștera Polovragi –  Peștera Frumoasa, Cerna ). Acest eveniment a fost organizat de o echipă dinamică.”, conform organizatorilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Nuntă cu artiști de seamă pe insuliță, la Târgu Jiu

Postat acum

on

A fost nuntă mare aseară la restaurantul de pe insulița Jiului, din Târgu Jiu. Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, s-a căsătorit religios cu Andra Paralescu, fiica fostului inspector școlar general Iustin Paralescu, profesor de matematică. Atmosfera de la petrecerea de nuntă a fost întreținută de artiști cunoscuți: Niculina Stoican, Grigore Leșe, Ion Drăgan și Alexandra Bleaje. Nași ai mirilor sunt fostul prefect al județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, și soția acestuia.

Continuă să citeşti

MONDEN

Un medic își vinde casa cu 295.000 euro. O cumpărase cu 310.000

Postat acum

on

De către

Un medic de la Spitalul Județean Târgu Jiu și-a scos la vânzare vila, pe care a achiziționat-o în cartierul Bicaz, un cartier cu case foarte scumpe, din imediata apropiere a centrului municipiului. Zona este recunoscută pentru opulența afișată de proprietarii imobilelor de pe malul Jiului.
Doctorul cardiolog Alin Feraru a pus în vânzare construcția, destul de generoasă ca spațiu, folosind rețelele de socializare, pentru reclama care speră să-i aducă un cumpărător cu suficienți bani, ca să-i ofere suma, la care cetățenii de rând nici nu pot visa. Casa este formată din parter și etaj, însă curtea este una destul de mică.
Prețul cerut de medic este de 295.000 de euro, deși a cumpărat clădirea, pe care acum a scos-o la vânzare, cu 310.000 de euro.

Continuă să citeşti

MONDEN

Răzvan de la Insula Iubirii, pe 8 septembrie, pune muzică la Caractere Garden!

Postat acum

on

De către

Răzvan The DJ, devenit foarte cunoscut după participarea sa la showul de televiziune „Insula Iubirii”, vine în câteva zile în Gorj. Practic, Răzvan va pune muzica la Caractere Garden, pe data de 8 septembrie. Răzvan și-a anunțat, deja, prezența la Târgu Jiu, pe rețele de socializare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK