Connect with us

EVENIMENTE

FOTO. Mașinile școlilor de șoferi încalcă restricțiile impuse de Poliție! Cu TIR-ul și buldozerul, în centrul Tg-Jiului!

Postat acum

on

La Târgu-Jiu, încă din aprilie 2018, polițiștii au stabilit trasee speciale pentru școlile de șoferi, pentru a evita aglomerările pe principalele artere ale orașului, numai că, restricțiile sunt ignorate de către instructorii auto, astfel că, în orele de vârf, când traficul în centrul orașului e supraaglomerat, își fac apariția autoturismele cu ”școala”, care efectiv blochează circulația.

În urmă cu trei ani, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj comunica faptul că s-a luat decizia de a fi delimitate traseele de instruire practică, pentru a putea fi evitate aglomerările în trafic pe străzile principale din Tg-Jiu.

Având în vedere traficul aglomerat de pe principalele artere rutiere din municipiul Târgu-Jiu, atât procesul de instruire, cât și susținerea examenului, proba practică, a candidaților pentru obţinerea permisului de conducere, vor fi efectuate pe oricare din arterele rutiere existente în judeţul Gorj, cu mai multe excepţii. În zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri activitatea de instruire, cât și susținerea examenului, în vederea obţinerii permisului de conducere, este interzisă pe mai multe străzi”, se arăta într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

De atunci a trecut multă vreme, așa că informarea privind traseele rutiere pe care au fost instituite restricții de circulație a fost dată uitării și de instructorii auto, care indiferent de oră și de cât de aglomerat este traficul, nu ocolesc centrul urbei.

Dar ce mai contează câteva mașini ale școlilor de șoferi care au traseul prin zonele aglomerate din centrul orașului, atâta vreme cât pe principalele artere din Tg-Jiu poți întâlni, oricând, autobasculante, buldoexcavatoare sau chiar TIR-uri?

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

FOTO. Tânăr polițist gorjean, MORT în accident!

Postat acum

on

De către

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Albeni, județul Gorj, a decedat, sâmbătă dimineața, după ce a intrat cu autoturismul într-un cap de pod pe Dealul Negru, în Vîlcea.

Cătălin Marius Fierăscu era polițist în București, iar în această dimineață autoturismul pe care-l conducea a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, în localitatea Milcoiu. La fața locului au intervenit echipaje SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Vâlcea.

Tânărul a fost descarcerat și preluat de o ambulanță, în stare de inconștiență, și a fost transportat la spital, însă echipajele medicale nu i-au mai putut salva viața.

Sursa foto: gazetavalceana.ro

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în centrul Târgu Jiului. A rupt indicatorul

Postat acum

on

De către

Un șofer grăbit a produs un accident de circulație în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. La virajul la dreapta, pe stradă Popa Șapcă, din Calea București, conducătorul auto a izbit un indicator rutier, pe care l-a doborât și s-a oprit la 20 de metri. Un echipaj al poliției a ajuns la fața locului, urmând ca șoferul să fie testat la consumul de alcool și să se stabilească modul în care s-a produs incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Unde a găsit-o poliția pe femeia care și-a lăsat copilul la vecini și a plecat de acasă

Postat acum

on

De către

Polițiștii au găsit-o pe femeia de 32 de ani, din Borăscu, dată dispărută de soț, după ce și-a lăsat copilul la o vecină și a plecat de acasă. Bărbatul a anunțat poliția, după o săptămână, când a văzut că femeia nu revine la domiciliu. Oamenii legii au găsit-o la Turceni, la domiciliul unui alt bărbat. Ea plecase de acasă la data de 15 iulie și până la data de 21 iulie, când soțul a sesizat poliția, nu a revenit. Polițiștii au stabilit că femeia obișnuia să părăsească domiciliul, fără a-l anunța pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între câteva zile și 2-3 săptămâni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR