Connect with us

EVENIMENTE

FOTO/ Haos la poarta școlii. Îmbulzeală și reguli călcate în picioare

Postat acum

on

Regulile de distanțare socială sunt doar pe hârtie. În prima zi de școală, la majoritatea instituțiilor de învățământ din Târgu Jiu, a fost un adevărat haos. Sute de părinți, copii sau bunici s-au înghesuit pe trotuarele de la intrarea în școli, unii dintre ei fără să poarte măcar masca de protecție, obligatorie în locurile aglomerate. Reprezentanții Inspectoratului Școlar s-au arătat depășiți de situație, la fel și polițiștii, care s-au preocupat mai mult de dirijarea circulației. Toate normele de distanțare au fost călcate în picioare, chiar sub ochii lor. După ce, la intrarea în curțile școlilor, s-au năpustit cu sutele, fără să țină seama de vreo regulă, în incinta unităților, profesorii au simulat respectarea normelor de protecție, dar fără să renunțe la celebrele buchete de flori, aduse de elevi, interzise de ultimele norme dispuse la nivel național, care la Târgu Jiu nu au fost respectate. Nici părinți și bunicii, care i-au însoțit pe copii, nu au dat dovadă de mai multă responsabilitate, stând ca sardelele, în fața școlilor și nerespectând orele indicate pentru a-i aduce pe cei mici în prima zi de școală. Cei mai mulți au venit și cu o oră mai devreme, deși fiecare clasă avea indicat orarul de intrare, tocmai pentru a evita întâlnirea prea multor elevi, la intrarea în unitățile de învățământ.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

FOTO. Tânăr polițist gorjean, MORT în accident!

Postat acum

on

De către

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Albeni, județul Gorj, a decedat, sâmbătă dimineața, după ce a intrat cu autoturismul într-un cap de pod pe Dealul Negru, în Vîlcea.

Cătălin Marius Fierăscu era polițist în București, iar în această dimineață autoturismul pe care-l conducea a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, în localitatea Milcoiu. La fața locului au intervenit echipaje SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Vâlcea.

Tânărul a fost descarcerat și preluat de o ambulanță, în stare de inconștiență, și a fost transportat la spital, însă echipajele medicale nu i-au mai putut salva viața.

Sursa foto: gazetavalceana.ro

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în centrul Târgu Jiului. A rupt indicatorul

Postat acum

on

De către

Un șofer grăbit a produs un accident de circulație în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. La virajul la dreapta, pe stradă Popa Șapcă, din Calea București, conducătorul auto a izbit un indicator rutier, pe care l-a doborât și s-a oprit la 20 de metri. Un echipaj al poliției a ajuns la fața locului, urmând ca șoferul să fie testat la consumul de alcool și să se stabilească modul în care s-a produs incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Unde a găsit-o poliția pe femeia care și-a lăsat copilul la vecini și a plecat de acasă

Postat acum

on

De către

Polițiștii au găsit-o pe femeia de 32 de ani, din Borăscu, dată dispărută de soț, după ce și-a lăsat copilul la o vecină și a plecat de acasă. Bărbatul a anunțat poliția, după o săptămână, când a văzut că femeia nu revine la domiciliu. Oamenii legii au găsit-o la Turceni, la domiciliul unui alt bărbat. Ea plecase de acasă la data de 15 iulie și până la data de 21 iulie, când soțul a sesizat poliția, nu a revenit. Polițiștii au stabilit că femeia obișnuia să părăsească domiciliul, fără a-l anunța pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între câteva zile și 2-3 săptămâni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR