Connect with us

ULTIMA ORĂ

FOTO/ Cum arată centrul de vaccinare dintr-o comună!

Postat acum

on

Centrul de vaccinare din comuna Bâlteni concurează cu spitalele. este prevăzut cu recepție. Spațiul amenajat în centrul localității este prevăzut cu zonă pentru echiparea și dezechiparea personalului, spațiu pentru vaccinare, zonă de supraveghere postvaccinare. Pe podea sunt linii de demarcație și indicatoare, iar scaunele sunt așezate astfel încât să respecte distanțarea socială. A doua etapă a vaccinării împotriva virusului Covid are mai mult succes decât prima. În județul Gorj s-au imunizat, până acum, aproximativ 3.000 de persoane. Reticența de la debutul campaniei s-a diminuat. Oamenii și-au făcut programări, fie prin medicii de familie, fie direct pe platforma online, disponibilă la nivel național. „Au ajuns 1.170 de doze, ieri la ora17:00, iar până la orele20.00 au fost distribuite în toate cele nouă centre din județ. Patru dintre centre sunt în spitale și cinci sunt extraspitalicești”, a declarat Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj. Numărul celor care se programează crește continuu, înscrierile putându-se face la orice oră, online, pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Încă un angajat CEO a murit

Postat acum

on

De către

Lista neagră a deceselor de la Complexul Energetic Oltenia continuă să crească. Încă un angajat al companiei, care abia reușise să se pensioneze, a pierit înainte de a se bucura de o pensie, la care visa. Constantin Nebunu avea 55 de ani și a murit la Spitalul Motru, în urma unui accident vascular. Bărbatul a fost angajat la Cariera Lupoaia.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

În ton cu scumpirile, Dusterul Poliției Locale Bumbești-Jiu are un consum ridicat de combustibil

Postat acum

on

De către

La Bumbești Jiu, Dusterul Primăriei, aflat în utilizarea poliției locale consumă când mai mult, când mai puțin. Interesant este că Dusterul albastru, anul trecut consuma 130 l benzină pe lună, acum consumă 50 de litri. Pe motiv însă că autoturismul fabricat în 2011 este utilizat mai mult în oraș, consumul a urcat de la 8,1 la 100 de kilometri la 9,5. Consilierii au votat creșterea consumului, mașină fiind alimentată din bani publici.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Marfă retrasă de la vânzare de OPC

Postat acum

on

De către

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Gorj au scos de la vânzare manfă în valoare de 6.000 de lei. În luna august reprezentanții CJPC Gorj  au efectuat un număr de 91 acțiuni de control, în urma cărora au aplicat 39 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 218.000 lei și 58 de avertismente. De asemeni, au oprit temporar activitatea a trei unități.

Printre neregulile constatate, se comercializarea unor produse cu data expirată, legume și fructe depreciate calitativ, cu mucegai, modificate organoleptic, practici comerciale înșelătoare sau utilizarea unor vitrine frigorifice insalubre, cu insecte, resturi alimentare și praf.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR