Home / EVENIMENTE / FOTO! Bărbat din comuna Dănești a furat un aparat electronic de jocuri video și a fugit cu el în portbagajul mașini

FOTO! Bărbat din comuna Dănești a furat un aparat electronic de jocuri video și a fugit cu el în portbagajul mașini

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, din comuna Dănești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu punctul de lucru în comuna Dănești, un bărbat a sustras din interiorul magazinului un aparat electronic video multigame, la data de 7 septembrie a.c.

Echipa operativă constituită la nivelul subunității s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Dănești, s-a deplasat cu un autoturism la magazin, de unde ar fi sustras aparatul electronic și a mers pe un câmp, unde a distrus sistemul de depozitare al banilor, sustrăgând din acesta suma de 1.910 lei, abandonând autoturismul și aparatul electronic pe câmp.

Bărbatul a condus autoturismul pe DC Ungureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, totodată având numărul provizoriu expirat din data de 15 iulie
Aparatul electronic a fost predat administratorului societății comerciale, iar suma de 1.910 lei a fost ridicată de la bărbat până la definitivarea cercetărilor.

Cercetările polițiștilor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *