Connect with us

ULTIMA ORĂ

FOTO: Aparatură nouă la ortopedie

Postat acum

on

Secția de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a reușit, cu ajutorul unor afaceriști din județul Gorj, să achiziționeze aparatură de ultimă generație necesară pentru a fi folosită zilnic pentru intervențiile din cadrul secțiai de ortopedie.

„Sometimes Dreams Come True
Atunci cand antreprenori din sistemul privat se implică in sistemul public,visurile pot deveni realitate.Un asemenea vis a devenit realitate și pentru Secția Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu,prin ajutorul important acordat de către mediul de afaceri pentru achiziția unui sistem complet Stryker System 8 de ultimă generație în valoare de 20.000 euro, atât de necesar și folosit zilnic pentru intervențiile din cadrul sectiei de ortopedie.Un asemenea sistem oferă precizie,siguranță în utilizare și ne plasează in rândul secțiilor moderne de la nivel național.
Multumesc prietenilor din mediul privat:
Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 – Domnilor Lelius Stanușoiu si Călin Lemnaru
EcoElectrice – Andreea Ecobescu
Petworld – Robleo Com – Loredana Balan
LifeScan Clinic
Lorkims – Instant Cash – Costin Cochina
Ilie Ilinca
Lorgis SRL
Helen Market KSM
MBN Clinic”, a postat pe pagina sa de socializare medicul Bogdan Niculescu.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

A vrut să urce scările cu mașina

Postat acum

on

De către

Scările de la Casa Tineretului din Târgu Jiu au fost distruse de un autoturism condus de un șofer inconștient. Acesta a intrat, în această dimineață, cu viteză în sensul giratoriu, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe scările instituției. Autoturismul a fost grav avariat.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Gorjul, printre cele 4 județe din scenariul verde

Postat acum

on

De către

Județul Gorj este printre cele patru județe de la nivel național, care se află în scenariul verde. Județul nostru figurează cu o incidență a cazurilor raportate în ultimele 14 zile, de 0,96, cele mai puține cazuri fiind în județul Suceava, de 0,84. În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost raportate 3.264 de cazuri noi de coronavirus, după efectuarea a 36.468 de teste, din care 24.630 teste RT-PCR și 11.838 teste rapide antigen – ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 8,9%. În ultima zi au fost înregistrate 137 de decese de persoane infectate cu COVID-19, iar la terapie intensivă sunt internate 1.493 de persoane.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Jumătate dintre profesori, înscriși la vaccinare

Postat acum

on

De către

Aproape jumătate din cadrele didactice din județ sunt vaccinate sau programate pentru imunizare, în perioada următoare. Acest lucru va face ca reluarea cursurilor să se facă în condiții mai sigure, spune inspectorul șef, Dana Constantinescu. „Pe platforma respectivă sunt 1.563 de profesori înscriși. Programați deja, din acest număr sunt 1.285 și 1.283 sunt deja vaccinați. Deci, dintr-un total de 3.985 de cadre didactice, apropape jumătate vor fi vaccinate în curând”, a declarat șefa InspectoratuluiȘcolar Județean Gorj.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Înorat
06:3820:14 EEST
Se simt: 3°C
Vânt : 3km/h SW
Umiditate : 71%
Presiunea aerului: 1019.98mbar
Indexul UV: 1
SunLuniMarți
9/5°C
13/5°C
16/4°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR