Connect with us

ULTIMA ORĂ

FOTO: Aparatură nouă la ortopedie

Postat acum

on

Secția de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a reușit, cu ajutorul unor afaceriști din județul Gorj, să achiziționeze aparatură de ultimă generație necesară pentru a fi folosită zilnic pentru intervențiile din cadrul secțiai de ortopedie.

„Sometimes Dreams Come True
Atunci cand antreprenori din sistemul privat se implică in sistemul public,visurile pot deveni realitate.Un asemenea vis a devenit realitate și pentru Secția Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu,prin ajutorul important acordat de către mediul de afaceri pentru achiziția unui sistem complet Stryker System 8 de ultimă generație în valoare de 20.000 euro, atât de necesar și folosit zilnic pentru intervențiile din cadrul sectiei de ortopedie.Un asemenea sistem oferă precizie,siguranță în utilizare și ne plasează in rândul secțiilor moderne de la nivel național.
Multumesc prietenilor din mediul privat:
Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 – Domnilor Lelius Stanușoiu si Călin Lemnaru
EcoElectrice – Andreea Ecobescu
Petworld – Robleo Com – Loredana Balan
LifeScan Clinic
Lorkims – Instant Cash – Costin Cochina
Ilie Ilinca
Lorgis SRL
Helen Market KSM
MBN Clinic”, a postat pe pagina sa de socializare medicul Bogdan Niculescu.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Act de caritate Gorj Express, pentru omul de fotbal Florin Bejinaru

Postat acum

on

De către

Publicația Gorj Express a percutat, cum o face de obicei, la campania umanitară lansată în spațiul public de apropiați ai omului de fotbal Florin Bejinaru. Ziarul a donat, astfel, prin conducerea acesteia, suma de 750 de lei pentru cunoscutul antrenor, care trece prin momente grele, urmare a unei probleme grave de sănătate. 

„Nu demult, o veste tristă a cuprins întreaga suflare panduristă, atât din Gorj, cât și din întreaga țară: minunatul și loialul fost fotbalist și actual antrenor, Florin Bejinaru, cu o activitate neîntreruptă, de peste 30 de ani, sub culorile îndrăgitei grupări sportive, a suferit o intervenție chirurgicală complicată într-un spital bucureștean.În acest moment dificil, drumul sigur pentru viață, trebuie urmat într-o clinică de specialitate din străinătate, iar suma de 30 de mii de euro necesară urgent, este peste puterea materială a familiei sale.Haideți, să ne mobilizăm cu toții, panduriști, oameni simpli sau iubitori de fotbal și de performanță, și să-l ajutăm pe acest OM special, dedicat atâta amar de vreme echipei sale favorite, Pandurii Târgu-Jiu, dragostea gorjeană de pretutindeni!”, a anunțat, vestea neașteptată, Dorin Brozbă.

Persoanele care vor să ajute pot face donații în contul RO24BACX0000001709993000, deschis pe numele Bejinaru Florin Constantin, la UNICREDIT ȚIRIAC BANK S.A.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident feroviar! Locomotiva unui tren încărcat cu cărbune a deraiat

Postat acum

on

De către

Accident feroviar, astăzi, pe secția de căi ferate 205, Băbeni – Alunu, pe care circulă doar trenuri de marfă. Mai exact, la kmf 22+020, o locomotivă aflată la urma trenului 60566 (CFR Marfă), compus din 25 vagoane, încărcate cu cărbune, a deraiat de o osie.

În urma accidentului, s-a spart rezervorul locomotivei si s-au scurs circa 2 tone motorină în sol. Accidentul feroviar este in localitatea Cernișoara, iar la interventie s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă de la GI Măciuca, potrivit ISU Vâlcea.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR