Connect with us

ULTIMA ORĂ

FOTO: Aparatură nouă la ortopedie

Postat acum

on

0 Shares

Secția de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a reușit, cu ajutorul unor afaceriști din județul Gorj, să achiziționeze aparatură de ultimă generație necesară pentru a fi folosită zilnic pentru intervențiile din cadrul secțiai de ortopedie.

„Sometimes Dreams Come True
Atunci cand antreprenori din sistemul privat se implică in sistemul public,visurile pot deveni realitate.Un asemenea vis a devenit realitate și pentru Secția Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu,prin ajutorul important acordat de către mediul de afaceri pentru achiziția unui sistem complet Stryker System 8 de ultimă generație în valoare de 20.000 euro, atât de necesar și folosit zilnic pentru intervențiile din cadrul sectiei de ortopedie.Un asemenea sistem oferă precizie,siguranță în utilizare și ne plasează in rândul secțiilor moderne de la nivel național.
Multumesc prietenilor din mediul privat:
Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 – Domnilor Lelius Stanușoiu si Călin Lemnaru
EcoElectrice – Andreea Ecobescu
Petworld – Robleo Com – Loredana Balan
LifeScan Clinic
Lorkims – Instant Cash – Costin Cochina
Ilie Ilinca
Lorgis SRL
Helen Market KSM
MBN Clinic”, a postat pe pagina sa de socializare medicul Bogdan Niculescu.

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Incendiu în piața mare din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

„A fost anuntat un incendiu izbucnit la o clădire in zona pieței mari din municipiul Tg-Jiu.
Din fericire, nu este un incendiu de cladire, este un incendiu la deseuri menajere din imediata apropiere a cladirii.
Nu sunt probleme deosebite, colegii nostri intervin in acest moment pentru lichidarea incendiului.”, a transmis ISU Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Primar: Terenul de fotbal de la Stadionul Municipal se pregătește pentru următorul sezon

Postat acum

on

De către

„Pentru că, în continuare, se minte foarte mult încercăndu-se manipularea opiniei publice, sunt necesare unele explicații. Terenul de fotbal de la Stadionul „Constantina Diță” se pregătește pentru următorul sezon. Este o acțiune care are loc periodic și despre care manipulatorii știu, dar prezintă niște fotografii și încearcă să inducă în eroare cetățenii.
S-a mai încercat acest lucru și în anii trecuți, dar se reia subiectul în speranța că oamenii se vor lăsa păcăliți.
În esență, este vorba despre o acțiune de eliminare a unei specii de iarbă – Poa Annua, specie invazivă care apare pe suprafețele cu gazon. Sunt acele zone cu o iarbă foarte deschisă la culoare.
S-a făcut o aerare cu carote a gazonului, se scoate materia organică depusă, s-a aspirat suprafața, apoi a avut loc o nisipare urmată de însămânțare.
În 7 – 10 zile va fi vizibilă schimbarea, iar până la începerea sezonului vom avea un gazon de calitate pentru competițiile sportive ce vor urma.
În concluzie, nu vă lăsați păcăliți de informațiile false care inundă spațiul public ca urmare a alegerilor ce vor urma.”, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Video: Șoferul care s-a răsturnat pe Calea Tismanei era băut

Postat acum

on

De către

Opelul care s-a răsturnat pe plafon, la Motru, a lovit un cap de pod, susțin martorii evenimentului de la Motru. Mai exact, mașina a ieșit de la camine, a accelerat, că venea mașină din stânga, a dat într-un cap de pod și s-a răsturnat..

Șoferul era băut, iar în autoturism erau 3 persoane, între care o femeie și un copil care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victimele accidentului nu au fost rănite grav.

Continuă să citeşti