Connect with us

SOCIAL

Fotbal pentru o cauză nobilă

Postat acum

on

Asociaţia “Glasul Sufletului” organizează  o acțiune umanitară cu scopul de a strânge fonduri pentru achiziția unui HEMOMIXER. 
Legendele fotbalului românesc se vor  reuni pentru o cauză nobilă.  Joi 19.12.2019, la ora 13:30, în sala de sport din incinta Colegiului Economic “ Virgil Madgearu” din Târgu Jiu  va fi un meci cu totul și cu totul special.  Jucători care au scris pagini de aur în istoria fotbalului românesc au făcut echipă, este vorba de Pandurii Târgu Jiu OLD BOYS si Universitatea Craiova Maxima OLD BOYS, printre cei prezenți vor face parte: Dorian Gugu,Nelu și Doru Mihuț, Sergiu Găman, Jony Bonculescu, Silviu Lung, Sorin Cârțu, Nicolae Negrilă, Aurel Beldeanu, Nicolae Ungureanu, Costică Donose, Aurel Țicleanu, Emil Săndoi și Mircea Irimescu.
Toate fondurile strânse cu ocazia acestei partide vor fi pentru achiziția unui HEMOMIXER  necesar Centrului de Transfuzi Sangvine Gorj.
 Spectatorii sunt încurajați să cumpere bilete, pretul fiind doar de 15 ron.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

De Moș Nicolae: Directorul David de la Artego le-a oferit foștilor tineri instituționalizați câte 100 de lei!

Postat acum

on

De către

Câteva zeci de tineri foști instituționalizați în instituțiile de protecția copilului din Târgu Jiu au fost cadonați, astăzi, cu câte o sută de lei de către directorul fabricii de cauciuc Artego.

Viorel David le-a oferit câteva mii de lei acestor tineri cu probleme sociale din Târgu Jiu de Moș Nicolae, gestul caritabil al directorului fiind unul care se repetă an de an. Tinerii s-au adunat la poarta fabricii și au primit rând pe rând banii respectivi cadou.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Liberalii gorjeni întind o mână de ajutor persoanelor cu dizabilități

Postat acum

on

De către

De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, echipa liberală transmite „un mesaj de susținere, respect și solidaritate față de cei care sunt un exemplu de voință, perseverență și dragoste necondiționată pentru noi toți”.

Fiind o zi atât de importantă, liberalii au acționat pe două planuri:

-persoanele adulte cu dizabilități din Gorj care caută un loc de muncă primesc vești bune! Mai mulți antreprenori din Gorj oferă locuri de muncă, așadar luați legătura cu Maria Stavaroiu pe adresa de mail [email protected] sau la telefon 0732627837.

-o parte din copiii cu dizabilități care sunt internați în centrele DGASPC Gorj au scris scrisori lui Moș Nicolae. Echipa PNL Gorj va avea grijă ca Moșul să onoreze toate solicitările, mai ales că toți copiii au fost cuminți!

De asemenea, PNL Gorj va demara o campanie de informare în rândul angajatorilor din județ care au obligația legală de a angaja o persoană cu dizabilități la fiecare număr x de angajați.

PNL Gorj urează multă sănătate, dragoste și putere persoanelor cu dizabilități și celor care le poartă de grijă în fiecare zi!

Continuă să citeşti

SOCIAL

După Bălești și Primăria Peștișani oferă examinări trichineloscopice gratuite

Postat acum

on

De către

După inițiativa luată de autoritățile locale din Bălești, și Primăria Peștișani a decis să ofere populației o gratuitate cu privire la efectuarea examinării trichineloscopice a cărnii de porc, pe tot parcursul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de edilul localității Peștișani, Cosmin Pigui. De anul acesta, cabinetul veterinar din Peștișani a achiziționat și un asomator pentru porci, venind, astfel, în sprijinul localnicilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!