Connect with us

SOCIAL

Fotbal pentru o cauză nobilă

Postat acum

on

Asociaţia “Glasul Sufletului” organizează  o acțiune umanitară cu scopul de a strânge fonduri pentru achiziția unui HEMOMIXER. 
Legendele fotbalului românesc se vor  reuni pentru o cauză nobilă.  Joi 19.12.2019, la ora 13:30, în sala de sport din incinta Colegiului Economic “ Virgil Madgearu” din Târgu Jiu  va fi un meci cu totul și cu totul special.  Jucători care au scris pagini de aur în istoria fotbalului românesc au făcut echipă, este vorba de Pandurii Târgu Jiu OLD BOYS si Universitatea Craiova Maxima OLD BOYS, printre cei prezenți vor face parte: Dorian Gugu,Nelu și Doru Mihuț, Sergiu Găman, Jony Bonculescu, Silviu Lung, Sorin Cârțu, Nicolae Negrilă, Aurel Beldeanu, Nicolae Ungureanu, Costică Donose, Aurel Țicleanu, Emil Săndoi și Mircea Irimescu.
Toate fondurile strânse cu ocazia acestei partide vor fi pentru achiziția unui HEMOMIXER  necesar Centrului de Transfuzi Sangvine Gorj.
 Spectatorii sunt încurajați să cumpere bilete, pretul fiind doar de 15 ron.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Restructurare drastică la CEO: Rămân doar 4521 de angajați în 2026 și numai 2613 peste nouă ani

Postat acum

on

De către

Noul Program de restructurare al CE Oltenia, prezentat astăzi sindicatelor este următorul: personal la finalul anului 2026 va fi de 4521 iar la finalul lui 2030 va fi de 2613.

După 2026 rămân în funcțiune grupurile 5 și 6 de la Rovinari și 5 de la Turceni.

Carierele se închid altfel: Peșteana la 01.01.2022, Lupoaia si Husnicioara pa 01.01.2023, Jilț Sud la 01.01. 2024, Tismana pa 01.01.2025.

După 2026 societățile nou create vor avea 60% din cifra de afaceri. După 2026 producția de energie electrică cărbune va fi de 3 TWh.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Garda de Mediu Gorj: Sancțiuni de aproape 400.000 de lei pentru gestionarea deșeurilor

Postat acum

on

De către

„Prioritar pentru activitatea Gărzii de Mediu, este și verficarea conformării la legislația privind gestionarea deșeurilor. Astfel comisarii Gărzii de Mediu Gorj informează publicul că de la începutul anului 2021 și până în prezent au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 359 500 lei atât persoanelor fizice cât și juridice care au săvârșit abateri la legislația de mediu. Începând cu acest an s-a trecut și la confiscarea mijloacelor de transport cu care se săvârșesc aceste fapte, fiind înregistrate până în prezent două astfel de cazuri. Actiunile noastre, în domeniul combaterii ilegalităților în domeniul gestionării deșeurilor vor continua”, comunică Garda de Mediu Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR