Connect with us

POLITICĂ

Fostul ,, general” adjunct, ascuns după catedră

Postat acum

on

Nicolae Rușeț, destituit pe 15 februarie, din funcția de inspector școlar general adjunct, în urma scandalurilor și abuzurilor repetate în care a fost implicat, atât el cât și soția fost director la Colegiul Tehnic Motru, a revenit la catedră. Mai exact, Rușet s-a întors la Colegiul Tehnic Motru la catedra de matematică, unde a fost nevoit să de-a o joi cu foștii și actualii colegi pe care, în ultimul an, perioada funcție primite politic, i-a tratat cu indiferență, dându-le chiar cu flit.

Acum, Rușeț stă ascuns în sala de clasă, nemaicirculând țanțoș pe culoare și prin cancelarie, de tras colegilor care vor sa îl tragă la răspundere de faptul că pe timpul mandatului sau nu a sprijinit deloc CT Motru, unde și-a păstrat ore și acum își desfășoară activitatea. Practic, țelul său a fost destrămat, deoarece, atât el cât și soția se vedeau mai sus, sperând la o altă promovare politice.

Din Motru a mai rămas în inspectorat, Negrea Constantin, inspector pe istorie, care conform unor surse din IȘJ Gorj, ar urma să fie destituit și el, în următoarea perioadă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Dan Vîlceanu, audiat

Postat acum

on

De către

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este audiat la această oră, în Parlament. Audierea vine odată cu propunerea lui, pentru postul de ministru al Fondurilor Europene. Întreaga listă de miniștri este audiată, azi, iar avizele pe care le vor primi cei propuși să ocupe funcții în ministere sunt consultative. După această etapă, urmează votul în plenul Palmanentului, care este decisiv pentru viitorul guvern.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache își anunță demisia din PNL

Postat acum

on

De către

Senatorul Ion Iordache și-a anunțat demisia din PNL. „Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea.
Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni”, a transmis senatorul, în această dimineață.
Acuzele sunt dure, la adresa conducerii partidului. Iordache reproșează liderilor actuali că nu au luat măsuri pentru populație. „Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres.
Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare.
Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante.
La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei”, a continuat senatorul Ion Iordache.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cere un ministru de la Gorj

Postat acum

on

De către

Liberalii gorjeni riscă să piardă avantajul obținut în timpul mandatului lui Florin Cîțu, când au avut un ministru și mai mulți secretari de stat. Marcel Romanescu speră ca unul dintre membrii de la Gorj să obțină un post în noul guvern, considerând că asta ar aduce un beneficiu pentru autoritățile locale.

Ministrul demis al Finanțelor, Dan Vîlceanu, este vehiculat pentru un nou post, însă susținerea liberalului gorjean nu este sigură.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR