Connect with us

POLITICĂ

Fostul director Gădău, ex-șeful de la Taxe și Impozite Motru, a trecut la AUR

Postat acum

on

Ion Gădău, fostul șef Serviciul Taxe și Impozite Locale Motru, in prezent pensionar, este vehiculat drept viitorul candidat al AUR pentru primăria municipiului. Gădău s-a pensionat la finalul anul trecut iar astăzi a fost văzut purtând vesta galbenă.

Practic, fostul funcționar public a trecut la AUR. El se simte încă în putere și a decis să facă politică, sperând să obțină marea funcție din cadrul Primăriei Motru. A fost uimire mare în rândul motrenilor care l-au văzut pe Gădău, de 1 Martie, împărțind flori albe in centrul municipiului.

De altfel, la AUR este bătaie mare pentru postul de candidat la primăriei, nu doar Gădau fiind în cărți pentru o candidatură ci și un alt pensionar, Eugen Corcoață, fostul director al UATAA.

AUR Motru arată că adună toate persoanele care își găsesc locul, pe criterii de valoare, la alte partide și asta pentru că speră că acest partid, prin mesaje de la centru, să obțină un scor bun la următoarele alegeri, gen USR.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către politică

Postat acum

on

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către lumea politică. Mărioara Babu, din Novaci, s-a înscris în Partidul Ecologist din România. Băcița, care a primit Titlul Tezaur Uman Viu pentru promovarea tradițiilor culinare locale, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, a devenit direct președinte al PER din Novaci.

Se va ocupa de coordonarea organizației locale și de atragerea de membri. Cel mai probabil, băcița va intra în competiția electorală la alegerile locale din 2024.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Încă un primar PNL trece la PSD

Postat acum

on

De către

Primarul din Arcani a trecut la PSD.”Îi urăm bun venit în echipa PSD Gorj domnului primar al localității Arcani, Aristică Daniel Coiculescu. Relația pe care atât eu cât și Cosmin Popescu o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, este mesajul lui Mihai Weber, de pe pagina de Facebook.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR