Connect with us

POLITICĂ

Fosta primăriță din Berlești, lăsată fără postul de consilier personal. Desființat de colegii de partid

Postat acum

on

Fosta primăriță a comunei Berlești a rămas fără postul de consilier personal, care a fost desființat cu ajutorul colegilor de partid. Maria Dumitrașcu era, de un an, consilierul personal al primarului din comuna Jupânești. În ultimă ședință de consiliu local, aleșii au votat o propunere a viceprimarului liberal, de desființare a postului. Amendamentul a fost votat de 8, din cei 11 consilieri locali și a fost susținut inclusiv de aleșii PSD, colegii de partid ai consilierei lăsate fără post. Maria Dumitrașcu a fost primar al comunei Berlești și este consilier local în respectiva comună.
Primarul din Jupânești spune că va cere anularea hotărârii, pe care o consideră ilegală, susținând că nu a fost pe ordinea de zi modificarea organigramei, iar desființarea posturilor se poate face la propunerea primarului, conform legii administrației publice.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către politică

Postat acum

on

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către lumea politică. Mărioara Babu, din Novaci, s-a înscris în Partidul Ecologist din România. Băcița, care a primit Titlul Tezaur Uman Viu pentru promovarea tradițiilor culinare locale, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, a devenit direct președinte al PER din Novaci.

Se va ocupa de coordonarea organizației locale și de atragerea de membri. Cel mai probabil, băcița va intra în competiția electorală la alegerile locale din 2024.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Încă un primar PNL trece la PSD

Postat acum

on

De către

Primarul din Arcani a trecut la PSD.”Îi urăm bun venit în echipa PSD Gorj domnului primar al localității Arcani, Aristică Daniel Coiculescu. Relația pe care atât eu cât și Cosmin Popescu o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, este mesajul lui Mihai Weber, de pe pagina de Facebook.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR