Connect with us

EVENIMENTE

Fost candidat la Consiliul Județean, ales în conducerea Colegiului Medicilor

Postat acum

on

Medicul pneumolog Elena Vlad a fost aleasă în conducerea Colegiului Medicilor Gorj. Cunoscuta doctoriță a candidat pentru un post de consilier la Consiliul Județean Gorj, pe listele  ADN. Vlad a anunțat, în această dimineață, că a fost aleasă în structura de conducere a forului medical. „Mulțumesc colegilor medici care m-au votat pentru Colegiul Medicilor Gorj. La prima mea participare ca și candidat, am reușit să intru în structura de conducere. Deci, haideți să schimbăm eticheta de ,,INCHIZIȚIE”, pusă acestei organizații profesionale, o ”inchiziție” comandată politic! Colegiul Medicilor este al medicilor indiferent de convingerile lor politice. Sunt acolo pentru a încerca recunoașterea gărzilor ca vechime, pentru a face ca juristul plătit din banii noștri să ne asigure consultanță juridică, pentru a asigura un ajutor medicilor aflați în dificultate medicală sau financiară, pentru a încerca redefinirea exactă a malpraxis-ului, pentru a organiza și de acum încolo alegeri corecte astfel încât medicii să considere Colegiul Medicilor o a doua familie, să aibă curajul de a candida, de a se implica și de a schimba în bine activitatea acestuia în beneficiul lor și nicidecum al unui un grup de interese”, a anunțat doctorița Vlad, pe pagina personală.

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    6 octombrie 2020 at 15:24

    Peneliști jenanți. ACUM își arată adevărata față, DUPĂ ALEGERI! Dar mai vine un rând de alegeri…

    https://www.radioinfinit.ro/claudiu-matei-elena-vlad-nu-poate-ocupa-postul-de-director-medical/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

ACUM: Polițiștii din Turceni fac percheziții în Ploiești

Postat acum

on

De către

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Târgu Jiu: Accident cu o ambulanță privată!

Postat acum

on

De către

O ambulanță privată care transporta pacienți la dializa a fost implicată într-un accident care a avut loc astăzi în Târgu Jiu, pe strada 23 August, colt cu Sadoveanu. Nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A lovit o căruță la Cornești, accident cu victime

Postat acum

on

De către

Un accident cu cinci victime a avut loc în această seară pe raza comunei Bălești, la Cornești.

Martorii susțin că sunt victime multiple, rănite ușor, și indică drept vinovat căruțașul care circula noaptea fără triunghi reflectorizant.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bălești în care au fost implicate două autovehicule și o căruță. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj”, transmite ISU Gorj.

„5 persoane (3 femei si 2 bărbați cu vârste cuprinse între 46 si 53 de ani) au necesitat îngrijiri medicale în urma accidentului, iar 4 au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conștiente”, a transmis ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR