Connect with us

ACTUALITATE

Fonduri suplimentare de peste 600.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor la Colegiul Național „Spiru Haret”

Postat acum

on

Primăria Târgu Jiu a alocat fonduri suplimentare pentru finalizarea lucrărilor la Colegiul Național „Spiru Haret”. Mai exact, este vorba de peste 610.000 de lei pentru executarea unor lucrări neprevăzute, fondurile din contractul inițial fiind epuizate. Lucrările neprevăzute implică desfacerea lambriurilor, curățirea vopselei, retencuirea, refacerea zugrăvelilor și reparații pardoseli.

Licitația este programată pe 23 noiembrie. Solicitarea de clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire se va transmite prin intermediul S.E.A.P. prin accesarea Secțiunii dedicate „SOLICITARE DE CLARIFICARI/ÎNTREBĂRI/COMUNICĂRI” cu 15 zile înainte de data limită de depunere a ofertei.

„În măsura în care solicitările de clarificări sau informații suplimentare au fost adresate în termenul prevăzut în anunțul de participare, răspunsurile cât și întrebările în legătură cu documentația de atribuire vor fi publicate în S.E.A.P. la SECȚIUNEA „SOLICITARE DE CLARIFICĂRI/ÎNTREBĂRI/COMUNICĂRI” cât și în SECȚIUNEA „LISTA CLARIFICĂRI, NOTIFICĂRI ȘI DECIZII” în a 7-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. În cazul decalării termenului de depunere al ofertelor se va extinde corespunzător (cu zilele de decalare)”, conform caietului de sarcini.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR