Connect with us

EVENIMENTE

FOC DE TABĂRĂ, VIN FIERT, JOC ARTIFICII ȘI SUTE DE PERSOANE PREZENTE LA TRECEREA DINTRE ANI LA PLOPȘORU

Postat acum

on

Primarul Grigorie Petre, primar PSD de aproape 20 de ani, a organizat ca în fiecare an o petrecere cu foc de tabără, vin fiert și un spectaculos joc de artificii, eveniment la care au luat parte sute de persoane din comună.Colindele și muzica de petrecere au răsunat până după miezul nopții.” Sper ca anul 2020 să vă aducă multă sănătate, fericire și bucurii alături de cei dragi”, a urat primarul Grigorie Petre, tuturor gorjenilor.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Corneciu Constantin

  5 ianuarie 2020 at 06:56

  Un primar cu adevărat gospodar.
  Respectă și prețuiește locuitorii comunei.
  Ajută sătenii care au situație financiară precară.
  Programul său de primar este caracterizat permanent de interesul pentru dezvoltarea urbei pe care o conduce și creșterea nivelului de trai al consătenilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Atenție șoferi! Trafic îngreunat, în vecinătatea Gorjului

Postat acum

on

De către

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 17 august, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, astfel:

Pe sectorul de drum DN 7 km 165+000 – km 166+000 în extravilanul localității Blidari se lucrează la taiere arbori periculoși pentru siguranța circulatiei între orele 08:00 – 16:00 . Circulația rutieră se închide/deschide în reprize  de 10- 15 minute  dirijată de piloți de circulație.

– Pe sectorul de drum DN 7 km 199+132 – km 208+000, pe raza localitățiilor Calimanesti- Brezoi se lucrează la premarcaj  și aplicare marcaje longitudinale între orele 08:00 – 21:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Au băut de Sf Maria și au plecat cu mașina

Postat acum

on

De către

Doi bărbați, unul din Albeni și celălalt din Țicleni, au fost prinși băuți la volan. Șoferul din Albeni, în vârstă de 62 de ani, a fost oprit pe DN 67 Bălănești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul din Țicleni, în vârstă de 51 de ani, a fost opritp e DJ 675, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru ambii conducători auto, polițiștii au întocmit dosare penale, pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tir cu cărbune, răsturnat pe centura Slatinei

Postat acum

on

De către

Un tir încărcat cu cărbune s-a răsturnat pe centura ocolitoare a municipiului Slatina. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri anunță că drumul este blocat pe ambele sensuri. Poliția se află la fața locului, pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR