Connect with us

COMUNITATE

Florin Mergea participă la „Promenada inimilor”

Postat acum

on

0 Shares

Clubul Rotary Târgu Jiu organizează cea de-a 10-a ediție a „Promenadei Inimilor 2023”, ce se dorește a fi un îndemn la mișcare, pentru o viață lungă și sănătoasă, indiferent de vârstă. În acest an, pe data de 30 septembrie, de la ora 10,00, participanții vor lua startul împreună cu tenismenul Florin Mergea și campioana la suliță Raluca Drăgan din fața Bisericii „Sfinții Petru și Pavel” situată pe Axa „Brâncuși”, urmând zona pietonală până la Amfiteatrul Central, unde elevii de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu vor susține un scurt recital artistic. Pe toată durata manifestării, la Amfiteatrul Central va fi prezentă o caravană medicală mobilă din cadrul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, unde vor fi oferite gratuit servicii pentru măsurarea tensiunii arteriale și a glicemiei.
Toți participanții vor primi tricouri, diplome și pachete medicale și de întreținere oferite de partenerii noștri la această acțiune: „3 pachete recuperare medicală – Dr.Băleanu Oana Luciana, dr. Văcaru Cristina Maria și dr. Istratie Cătălin la Centrul de Recuperare Medicală; 3 consultații complete, inclusiv radiografii – dr. Niculescu Bogdan la Clinica Medical One Târgu Jiu; 5 pachete de analize medicale Tudormed Târgu Jiu și 3 consultații la neurologie, cardiologie și psihiatrie;5 pachete de analize – MedLife Târgu Jiu; 1 consultație medicală – dr. Morega Adela; 2 consultații medicale- dr. Feraru Alin; 2 consultații medicale -dr. Nemțu Tatiana;2 consultații medicale -dr. Denisa Cartianu; 1 consultatie medicală – dr. Coman Elena; 3 abonamente sala POWER GYM; 5 vouchere GREENWOOD în valoare de 100 lei fiecare; pachete RilkePROD. Vă asteptăm cu mic, cu mare la o plimbare ce poate deveni un obicei pentru sănătate.Ține pasul cu inima ta!”, a declarat Raluca Davițoiu, președintele Clubului Rotary Târgu Jiu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Cinci căței, salvați de pompieri de flăcările de la Bârsești

Postat acum

on

De către

Pompierii din cadrul ISU Gorj au salvat, în incendiul de la depozitul de mase plastice de la Bârsești, cinci căței, asta după o luptă cu flăcările care a durat câteva ore. De altfel, la fața locului au fost trimise cinci autospeciale cu apă și spumă și o autoplatformă pentru lucru la înălțime. Focul a fost stins iar singurele victime puteau fi acești căței care au fost salvați de pompierii inimoși.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Tismana: Conducea un tractor fără permis

Postat acum

on

De către

La data de 15 iulie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, din aceeași localitate, conduce un tractor fără a deține permis de conducere.

În urma deplasării la fața locului, echipajul de poliție a identificat un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Tismana, în timp ce conducea pe DC 122 Racoți, un tractor rutier neînmatriculat sau înregistrat în circulație cu masa totală maximă autorizată de 1550 de kg și fără a deține permis de conducere pentru această categorie.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Consum rațional de apă la Schela! Apelul primarului Deteșan

Postat acum

on

De către

Primarul comunei Shela a făcut un apel către locuitorii satelor Sâmbotin, Schela Arsuri, Păjiștele și Gornăcel pentru raționalizarea apei.

„Având în vedere această perioadă de secetă și, conform meteorologilor, seceta va persista și în perioada următoare, fac apel către dumneavoastră, să utilizăm apa în mod responsabil, doar pentru uz casnic și animale!Acțiuni precum udatul grădinilor, sau orice alt mod de a o risipii, face ca unii cetățeni să nu poată beneficia de apă și duce la lipsa totală a apei”, susține Gabriel Deteșan.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!