Connect with us

MONDEN

Fiță: Un afacerist din Motru și-a cumpărat un Bentley, mașină de epocă

Postat acum

on

Un om afaceri din municipiul Motru și-a parcat, în apropierea primăriei, astăzi, ultima achiziție auto. Este vorba despre o mașină de epocă, care a costat mii de euro, restaurată, marca Bentley.

Cetățenii s-au fotografiat lângă superbul autoturism de epocă, care va fi folosit de către proprietar la diverse evenimente. Mașina poate fi pusă la dispoziția tinerilor care doresc să aibă un eveniment deosebit, gen nuntă, cununie civilă…

La Motru se observă o schimbare radicală din toate punctele de vedere, orașul realizând activități ca în marele orașe din țară ori de peste hotare. Deschiderea autorității locale către nou dă încredere mediului de afaceri care, în ultimii ani, a început să dezvolte activități speciale în municipiu. Marii retaileri își anunță, de altfel, noi investiții pe raza municipiului.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Uite cât de mare s-a făcut fiul Mariei Constantin!

Postat acum

on

De către

Fiul Mariei Constantin a împlinit 13 ani. Codruț a fost aniversat, ieri, de familie. Băiatul din prima căsătorie a cunoscutei interprete, cu Ciprian Tapotă, este crescut de familia tatălui. După divorțul părinților, copilul a rămas în Gorj, unde a fost crescut de tată, împreună cu bunicii, și ei renumiți rapsozi din Lelești.

Maria Constantin s-a recăsătorit, după divorțul de Ciprian Tapotă, însă nici a doua căsnicie nu a durat. Recent, frumoasa cântăreață a confirmat că s-a logodit cu noul ei iubit, cu care a fost surprinsă, în ultima vreme.

Continuă să citeşti

MONDEN

Primarul din Târgu Jiu, cu fiicele în prima zi de școală

Postat acum

on

De către

Primarul din Târgu Jiu a mers azi la școală mezinei familiei. Marcel Romanescu și-a însoțit fiica cea mică, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, unde este elevă. Alături de sora mai mică a fost și fiica cea mare a edilului, Alexandra, care a absolvit aceeași unitate de învățământ și acum este studentă la o facultate din București.

Continuă să citeşti

MONDEN

Doi tineri marinari s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Postat acum

on

De către

Doi târgujieni s-au întors acasă pentru a se căsători. Adrian Stoian și Georgiana Munteanu – Șontea sunt angajați ai Marinei Militare. S-au născut la Târgu Jiu și tot aici au ales să-și unească destinele, în fata Porții Sărutului. „A fost o onoare și o plăcere să oficiez această căsătorie și le urez celor doi mulți ani fericiți împreună, sănătate și prosperitate!Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR