Connect with us

EVENIMENTE

Firmele de pază, verificate de poliție. Ce au descoperit oamenii legii!

Postat acum

on

În ultima săptămână, polițiștii gorjeni au verificat firmele de pază din județ, iar în urma controalelor, au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.500 de lei. Doi agenți de securitate au fost depistați băuți. „Polițiștii au verificat peste 260 de agenți de securitate, urmărindu-se modul în care aceștia cunosc și respectă îndatoririle ce le revin, având în vedere că sunt direct răspunzători pentru paza și integritatea obiectivelor, bunurilor și valorilor încredințate. Totodată, polițiștii au efectuat testări cu aparatul etilotest, constatând că doi agenți de securitate se află sub influența băuturilor alcoolice, în urma testărilor rezultând concentrații de 0,86 și 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, s-a verificat dacă societățile de pază specializate respectă timpii legali de intervenție în cazul unei alarme, la obiectivele conectate la un dispecerat de monitorizare și intervenție, ocazie cu care s-au constatat nereguli și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, deoarece agenții de intervenție nu purtau asupra lor mijloacele specifice de apărare”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR