Connect with us

COMUNITATE

Fiica unui fost prefect de Gorj va participa ca model la DIAMOND Fashion Week Dubai

Postat acum

on

Fiica unui fost prefect de Gorj va participa ca model la DIAMOND Fashion Week Dubai 2024. Este vorba despre Dalia Florescu, fiica fostului prefect de Gorj, Ciprian Florescu. Evenimentul va avea loc în perioada 16 -19 februarie 2024.

„Continuăm să vă prezentăm modelele care vor prezenta în cadrul Diamond Fashion Week : Dalia Florescu  – una din cele mai de seamă modele din România excelând la categoria Models în multe concursuri naționale și internaționale. DIAMOND Fashion Week Dubai 2024 – Cel mai frumos eveniment al începutului de an! Fashion la înălțime! Prezentări de modă printre nori la SLS Dubai! Designeri internaționali! Vedete din Dubai! Afirmare și succes în orașul luxului! Anul 2024 are parte de un eveniment deosebit în lumea modei – DIAMOND Fashion Week Dubai. Această sărbătoare a creativității și stilului va aduna în Emiratele Arabe Unite designeri prestigioși, vedete internaționale și pasionați de modă din întreaga lume. Cu prezentări spectaculoase desfășurate la înălțime, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale orașului, SLS Dubai, acesta va fi cu siguranță un eveniment memorabil.

Președinte: Stelian Milu, PR & Public Manager: Cristina Manea, Director Național: Iolanda Deca, Booking designeri & modele: [email protected], Iolanda Deca, Cristina Manea, Stelian Milu, Kids Model Academy, Romania Diamond Fashion Week.”, conform unei prezentări.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Video: S-a aprins iluminatul festiv la Târgu Jiu! Mii de persoane, în centrul orașului

Postat acum

on

De către

Autoritatea municipală a aprins la ora 18.00 iluminatul festiv din Târgu Jiu.

Numeroase persoane sunt in Piața Prefecturii și se bucură de atmosferă.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

„Împreună de Crăciun” – concert caritabil la Târgu Jiu

Postat acum

on

Un concert caritabil „Împreună de Crăciun” va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 19,00, la Anna Riviera, din Târgu Jiu. Vor cânta elevi din Gorj, tineri talentați doritori să încânte publicul, precum trupa Novus, corul Vestea Bună, echipa ControVersum și mulți alții. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Organizator al concertului caritabil de Crăciun este Asociaţia Academia Creativă „Multilingua”. Sumele strânse vor ajunge la cei care au mare nevoie de ajutor.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Analize gratis la carnea de porc într-o comună gorjeană

Postat acum

on

Localnicii unei comune din Gorj beneficiază, începând din data de 1 decembrie, de analize gratuite la carnea de porc. Examenul trichineloscopic se va efectua la cabinetul medical din localitate, fără să fie percepută vreo taxă.

Cabinetul medical veterinar se află în satul Peștișani, în fosta clădire a CAP, lângă liceul din comună. Medicul veterinar are de anul acesta și un asomator pentru sacrificarea porcilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!