Connect with us

COMUNITATE

Festivalul „Toamna Motreană”, cu trei zile de sărbătoare: What’s Up și Jean de la Craiova, pe scenă

Postat acum

on

Producătorii agricoli au festivalul lor la Motru. Este vorba despre Toamna Motreană, eveniment ajuns la a treia ediție în municipiu. Autoritatea locală dorește și invită toți producătorii de produse agricole cu dulcețuri, compoturi, zacusca, murături… să își prezinte, aici, la finalul lunii, produse gratuit, asta pentru publicul participant la festival. Primăria le pune, de altfel, la dispoziția producătorilor, în fața instituției, în piațetă, teren gratuit, pentru a-și expune produsele, standurile fiind racordate gratuit la utilități.

Și de această dată, evenimentul nu are buget asigurat din bani publici, adică, practic, nu se va da niciun leu de la bugetul local.

Primăria pune doar la dispoziția terenul aferent celor care organizează acest eveniment, o firmă privată, organizatorii ocupându-se de montarea scenei, de sonorizare, lumini și de plata onorariului artiștilor prezenți în număr mare in perioada 29 septembrie-1 octombrie, la Motru. Peste 15 artiști vor urca pe scenă pentru a susține un spectacol la care sunt așteptați mii de participanți.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Video: S-a aprins iluminatul festiv la Târgu Jiu! Mii de persoane, în centrul orașului

Postat acum

on

De către

Autoritatea municipală a aprins la ora 18.00 iluminatul festiv din Târgu Jiu.

Numeroase persoane sunt in Piața Prefecturii și se bucură de atmosferă.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

„Împreună de Crăciun” – concert caritabil la Târgu Jiu

Postat acum

on

Un concert caritabil „Împreună de Crăciun” va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 19,00, la Anna Riviera, din Târgu Jiu. Vor cânta elevi din Gorj, tineri talentați doritori să încânte publicul, precum trupa Novus, corul Vestea Bună, echipa ControVersum și mulți alții. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Organizator al concertului caritabil de Crăciun este Asociaţia Academia Creativă „Multilingua”. Sumele strânse vor ajunge la cei care au mare nevoie de ajutor.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Analize gratis la carnea de porc într-o comună gorjeană

Postat acum

on

Localnicii unei comune din Gorj beneficiază, începând din data de 1 decembrie, de analize gratuite la carnea de porc. Examenul trichineloscopic se va efectua la cabinetul medical din localitate, fără să fie percepută vreo taxă.

Cabinetul medical veterinar se află în satul Peștișani, în fosta clădire a CAP, lângă liceul din comună. Medicul veterinar are de anul acesta și un asomator pentru sacrificarea porcilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!