Connect with us

EDUCAȚIE

Festivalul „Roadele Toamnei”, în Baia de Fier

Postat acum

on

Festivalul „Roadele Toamnei” are loc marți în Baia de Fier. Festivalul este o iniţiativă a Liceului Tehnologic Baia De Fier și a Școlii Cernădia, cu implicarea claselor primare și ajutorul învățătoarelor, organizat în parteneriat cu Primaria Baia de Fier si Căminul Cultural Cernădia și desfășurat în prima ediție pe data de 24 octombrie.
„Festivalului Toamnei cuprinde Parada Costumelor din materiale reciclabile, Dansuri și Tradiții Culinare Românești specifice Toamnei, program artistic al claselor primare coordonat de doamnele învățătoare. Este o manifestare cultural-artistică, o adevărată sărbătoare pentru localnici, dar nu numai, având ca participanți elevi, profesori și invitați speciali. În cadrul festivalului produsele tradiționale vor fi degustate și premiate în funcție de specific și prezentare. Expoziția decorului de Toamna va fi una greu de egalat și merită atenția tuturor participanților, cât și vizitatorilor.”, potrivit Primăriei din Baia de Fier.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Turburea: Club de lupte, înființat de primarul Bârcă

Postat acum

on

De către

Deoarece în Turburea s-a construit o sală de sport nouă și modernă, de 100 de locuri, primarul localității a făcut imposibilul pentru a realiza și un Club de lupte. Iar pentru asta a apelat la cei mai buni sportivi și antrenori din domeniul lupte libere.

Bârca l-a cooptat astfel în echipa sa pe președintele Federației Române de Lupte, pe vicepreședintele acestei structuri, pe „fostul selecționer al Lotului Național și un Campion European”. Respectivii i-au fost alături primarului la înființarea Clubului de lupte din comuna Turburea! Ca și sportivul Gelu Livezeanu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Performanță pentru elevii din Novaci

Postat acum

on

Performanță pentru elevii din Novaci care au pariticpat la un concurs național de eseuri. Elevii Liceului Teoretic Novaci au participat la Concursul Național de Eseuri „Economia privită prin ochii mei” organizat de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Facultatea de Științe Economice. Cele două echipe participante, coordonate de profesoara Redeca Lăcătușu Amelia și Brînzan Ionela, au obținut două Mențiuni.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Sute de elevi au trecut pragul UCB

Postat acum

on

Peste 350 de elevi au trecut pragul UCB în cele două zile ale evenimentului Ziua Porților Deschise. Aceștia au vizitat spațiile de învățământ, au participat la activități interactive în cadrul laboratoarelor, dar și la simularea unui proces de judecată.

De asemenea, au avut parte de diferite activități extracurriculare desfășurate de Liga Studentilor din Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu Jiu, dar și de concursuri și tombole.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!