Connect with us

EVENIMENTE

Femeie cu afecțiuni psihice, căutată de poliție

Postat acum

on

Polițiștii gorjeni caută o femeie de 38 de ani, care a plecat de acasă. Oamenii legii spus că aceasta este cunoscută cu afecțiuni psihice și fac apel către cei care pot da informații, să sune la 112. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru desfășoară cercetări în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitei Bunilă Ionela-Camelia, de 38 de ani, care a plecat de la domiciliul său din municipiul Motru în dimineața acestei zile și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțimea 1,68 metri, greutate 87 kilograme, păr blond, ten alb, față ovală, ochi căprui, constituție atletică. La momentul plecării purta un hanorac de culoare gri, pantaloni de culoare negru, și sandale de culoare alb. Femeia este cunoscută cu afecțiuni psihice”, arata un comunicat emis de IPJ Gorj.
UPDATE: Polițiștii au găsit-o pe femeie, pe raza municipiului Motru și spun că aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR