Connect with us

EVENIMENTE

Femeia urcată pe stâlp, coborâtă după 8 ore de negocieri și internată la Secția Psihiatrie

Postat acum

on

Femeia urcată marți, 31 august, pe un stâlp de comunicații din Târgu Jiu a fost coborâtă noaptea trecută, după aproximativ 8 ore de negocieri.

Aceasta  primit îngrijiri medicale și a fost transportată la Secția Psihiatrie din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Femeia, de 37 de ani, care a urcat la o înălțime de 35 de metri, are o stare materială precară și doi copii care au fost preluați de către DGASPC Gorj. Târgujianca ar mai fi fost internată la Psihiatrie, conform datelor obținute de ISU Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR