Connect with us

EDUCAȚIE

Fast food în meniul elevilor, într-o comună din Gorj

Postat acum

on

Circa 300 de elevi de la școlile din Roșia de Amaradia primesc săptămâna aceasta hrană bazată pe fast food. Este vorba de pizza sau kebab. Primarul Liviu Cotojman a precizat că este vorba de o întâmplare și nimeni nu a intenționat să vină cu un astfel de meniu în care apare inclusiv maioneza. Hrana oferită elevilor este în cadrul unui program guvernamental. Se presupune că autoritățile le oferă elevilor o masă caldă sănătoasă, care nu le afectează starea de sănătate.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Pregătiri gratuite pentru elevi la un liceu din Târgu Jiu

Postat acum

on

Până pe 13 mai 2023 la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu se desfășoară pregătiri gratuite cu elevii de clasa a VIII-a interesați să aibă o pregătire adecvată susținerii probelor de aptitudini la specializările: arte plastice, arhitectură, muzică, arta actorului, în vederea înscrierii in clasa a IX-a. Cursurile de pregătire se desfășoară în fiecare sâmbătă, între orele 9.00-11.30, fiind susținute de cadrele didactice de specialitate din liceu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Pregătiri gratuite la un liceu din Târgu Jiu

Postat acum

on

În perioada 11 martie – 13 mai 2023 la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, din Târgu Jiu, se desfășoară pregătiri gratuite cu elevii de clasa a VIII-a interesați să aibă o pregătire adecvată susținerii probelor de aptitudini la specializările: arte plastice, arhitectură, muzică, arta actorului, în vederea înscrierii in clasa a IX-a.

Cursurile de pregătire se desfășoară în fiecare sâmbătă, între orele 9.00-11.30, fiind susținute de cadrele didactice de specialitate din liceu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Târgu Jiu: Elevii de la Școala Gimnazială nr.11, obligați să facă orele în frig

Postat acum

on

De către

Situație aberantă la Școală Gimnazială Pompiliu Marcea din Târgu Jiu. Elevii unității de învățământ au fost ținuți, la ore, în frig astăzi, iar vineri și luni situația se va repeta.

Singura soluție găsită de școală a fost să anunțe părinții elevilor să îi aducă pe școlari bine îmbrăcați la ore. Aparținatorii sunt revoltați pentru că trei zile să repari o defecțiune este un timp prea lung iar elevii se pot îmbolnăvi. Orele se pot face online, dar conducerea școlii dar și a IȘJ Gorj nu vrea sa apeleze la această metodă.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR