Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

EXCLUSIV! Se întâmplă în Gorj! A alergat polițiștii cu toporul și le-a luat pistolul!

Postat acum

on

Polițiștii gorjeni s-au făcut din nou de râs, după ce au fost alergați cu securea de un recidivist și au fugit, deși fuseseră chemați să salveze un bătrân care era sechestrat de acesta. Când s-a dat retragerea, unul dintre polițiști s-a împiedicat, a căzut și a pierdut pistolul care a ajuns la agresor. S-a dat alarma: iar la fața locului a ajuns o grupă SAS și o grupă de intervenție din cadrul jandarmeriei.

Claudiu Matei

Polițiștii gorjeni au fost alertați, vineri, în jurul orelor 14,00, de către o femeie din satul Vârtop, comuna Ciuperceni că unchiul său, Mihai Prodan, recidivist, îl ține încuiat în casă pe bunicul său, imobilizat la pat. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției Rurale nr.1 Tg. Jiu. La vedera polițiștilor, Prodan i-a amenințat cu un topor și o secure și i-a alergat prin curtea casei, iar la un moment dat, bărbatul a aruncat cu toporul după polițiști. În momentul în care s-a ferit să nu fie lovit de topor, unul dintre polițiști  s-a împiedicat, a căzut, iar mai apoi, împreună cu celălalt polițist a fugit din curtea imobilului.

În scurt timp, unul dintre polițiști a realizat că și-a pierdut pistolul din dotare ( model Beretta), care se pare că ar fi intrat în posesia agresorului. Autospeciala de poliție a fost și ea lovită de agresor cu toporul, fiindu-i spartă luneta și având mai multe lovituri  la caroserie. S-a dat alarma și la fața locului au fost mobilizate două grupe de intervenție din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și Jandarmeriei. În final, cei aproape o sută de polițiști, jandarmi și mascați au găsit pistolul în șanț.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Perchezițiile SICE, la „Duțu Fier Forjat”, în Prigoria! Mascații au descins la ora 5.30

Postat acum

on

De către

Polițiștii de la SICE au bătut la ușa patronului firmei ,,Duțu Fier Forjat”, din Prigoria, la ora 5.30 în această dimineață. Perchezițiile aveau la baza un dosar de evaziune fiscală. Patronul se pare că și-a ridicat o hală de producție pe fonduri europene, spun surse din IPJ Gorj.

În această dimineață s-au efectuat, mai exact, patru percheziții domiciliare, la punctele de lucru și sediul acestui agent economic, având ca obiect de activitate confecții metalice.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Avocatul Marinescu s-a dat rănit, în procesul Simonei Margăian! Judecătorul REVOLTAT

Postat acum

on

De către

Termen astăzi la Tribunalul Gorj în procesul italianului Francesco Thiella versus Simona Margăian. În cauză, judecătorul stabilise să audieze trei martori. Mai exact, pe cei doi soți ai Simonei Margăian, Marius Tiriplică divorțat de respectiva și Ion Margăian zis Ninel cu care se afla aceasta în proces de divorț, și pe mama inculpatei. Din păcate, instanță nu a putut respecta procedura de audiere pentru că avocatul inculpatei a absentat de la proces pe motivul unei banale dureri de spate.

Deși italianul venise pentru acest proces din Milano, astăzi avocatul Simonei Margăian, Radu Marinescu de la Craiova, a absentat de la proces pe motiv că l-ar fi durut spatele. S-a cerut instanței un nou termen fapt care a revoltat judecătorul care a considerat că inculpata și apărătorii săi își bat joc de italian și deopotrivă de completul de judecată.

Judecătorul i-a cerut avocatei Simonei Margăian sa o apere pe clienta sa și deoarece aceasta a refuzat magistratul a spus că respectiva riscă o amendă penală.

Enervat, judecătorul a stabilit un nou termen pentru joi cu audierea celor trei martori, Tiriplică, Margăian și mama Simonei. Italianul este obligat să rămână în oraș până vineri.

Nu este pentru prima dată când septuagenarul a fost pus aiurea pe drumuri pentru înțelegeri care nu s-au materializat.

Primul termen în procesul de înșelăciune al italianului Francesco Thiella, Simona Mărgăian având statut de inculpat, a inceput pe opt septembrie 2021. Mai precis, la Tribunalul Gorj s-a pus în discuție rechizitoriul și s-a decis că judecarea dosarului continuă.

 

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

A murit angajatul CEO care a fost găsit inconștient pe utilajul pe care muncea!

Postat acum

on

De către

 

Mașinistul, în vârstă de 50 de ani, care a fost găsit inconștient, în urmă cu zece zile, în cabina de supraveghere a transportorului pe care lucra, la sectorul Tismana din cadrul UMC Rovinari, a murit, sâmbătă, într-un spital din București.

Pe 16 septembrie a.c., familia bărbatului i-a alertat pe colegii săi și conducerea carierei, pentru că acesta nu ajunsese acasă după orele de program. În  jurul orelor 17,00, mașinistul a fost găsit în stare de inconștiență, în cabina utilajului pe care lucra. După ce a fost plimbat pe la spitalele din Rovinari și Tg-Jiu mai multe ore, acesta a fost transportat, în cursul nopții, la Craiova, de unde a fost preluat și transferat la București.

Bărbatul suferise un atac cerebral și, a doua zi, a fost operat, însă medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Vestea cumplită a morții bărbatului a fost dată de fiica acestuia, iar sute de mesaje au curs pe rețelele de socializare. ”Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! A fost un super om bun și respectos cu toată lumea!”, a scris un coleg al bărbatului.

Este cel de-al 33 deces în rândul angajaților CEO, în acest an.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR