Connect with us

MONDEN

EXCLUSIV !!! „MĂ-MBRĂCAI, MA PRIMENII”, NOUL CÂNTEC CU LIPICI LA PUBLIC AL BIANCĂI SĂPUNARU, VA AVEA VIDEOCLIP

Postat acum

on

Astăzi vorbim despre Bianca Săpunaru, o interpretă tânără cu o voce caldă care pătrunde din ce în ce mai mult la sufletele oltenilor, în special gorjenilor. Se prezintă ca o solistă care îndragește cu adevărat ceea ce face,,Nu mă văd făcând altceva și cred că viața mea ar fi tristă dacă nu aș mai putea cânta.”Născută într-o frumoasă zi de aprilie, în Craiova, crescând în Târgu Jiu, dragostea de cântec a deprins-o la îndemnul bunicilor care au vazut-o încă de mică reacționând cu pasiune la muzica populară : ,, De când eram mică ascultam și fredonam melodiile difuzate la Radio Oltenia Craiova, postul preferat al bunicilor. Văzându-mi dragul și bucuria pentru muzica populară, bunicii împreună cu mama mea au decis să mă înscrie la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, încă de la vârsta de 6 ani și jumătate sub îndrumarea doamnei profesoare Emilia Drăgotoiu Nanu, un om cu suflet mare de care m-am atașat și alături de care am evoluat, cântând în grupul format de dumneaei: Grupul vocal Privighetorile Gorjului, până la vârsta de 17 ani”.În acest timp Bianca Denisa Manea, căci acesta este numele ei adevărat, a participat la diverse concursuri și spectacole locale, dar și naționale alături de grupul vocal și individual, succesul neîntârziind să apară.Numele de Săpunaru spune că l-a păstrat ca nume de scenă din dragoste pentru bunicii săi din partea mamei.În prezent, este solistă a ,,Tarafului de la Gorj” condus de cunoscutul violonist Daniel Pîrvu ( zis Vivaldi) de la care consideră că a avut de învățat foarte mult, cel care a avut încredere că va reușii și va fi suficient de ambițioasă pentru a se integra cu brio într-o formație cu un brand renumit, ajungând la sufletele oamenilor. ,,Sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat, pentru susținerea și încrederea acordată. Mulțumesc bunicilor pentru efortul făcut când mergeau cu mine săptămânal la orele de muzică, mamei mele care m-a susținut atât material, cât și sufletește, doamnei profesoare Emilia Drăgotoiu Nanu pentru răbdarea pe care a avut-o de fiecare dată când mă învăța să cânt și, în mod special, colegului meu Daniel Pîrvu care mi-a dat încredere că pot evolua. „Din vorba în vorba cu Bianca, ne-a destăinuit că unul dintre proiectele sale și anume o piesă tradițională gorjenească proprie este foarte aproape de a fi finalizat. Melodia :,,Mă-mbrăcai, ma primenii” a fost înregistrată și rulează în prezent pe posturile de radio, urmând ca în săptămânile următoare să fie finalizat și videoclipul filmat cu dăruire și profesionalism, videoclip pe care il veți putea găsii pe rețelele social-media”.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mioara

    8 ianuarie 2020 at 22:23

    Foarte frumoasa, pacat ca nu ati pus nici o piesa sa o ascultam.Bafta sa aiba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Un celebru salon din Târgu Jiu face angajări

Postat acum

on

De către

Un celebru salon de înfrumusețare din Târgu Jiu face angajări. „Anne Studio” caută personal pentru coafură. Salonul din centrul municipiului este unul dintre cele mai căutate, fiind recunoscut pentru calitatea serviciilor pe care le oferă clienților. Anunțul de angajare a fost postat pe pagina de Facebook a salonului, unde sunt prezentate și datele de contact, pentru cei interesați.

Continuă să citeşti

MONDEN

Celebrul actor gorjean Toma Cuzin, condamnat după ce a condus fără permis și sub influența unor substanțe interzise

Postat acum

on

De către

Actorul Toma Cuzin, originar din Peștișani, a fost condamnat într-un dosar, în care era cercetat pentru conducere fără permis și sub influența substanțelor interzise. El a fost prins la volan, de mai multe ori, deși nu mai avea voie să conducă. Judecătorii din București l-au condamnat la un an de închisoare, cu amânare, însă sentința nu este definitivă. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București au contopit trei pedepse, din care a rezultat cea finală. ”Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, se arată în minuta instanței din capitală.

Continuă să citeşti

MONDEN

Unul dintre frații Marinescu, noul director interimar al Teatrul Dramatic Elvira Godeanu

Postat acum

on

De către

Actorul Iulian Marinescu, venit în teatru aproximativ de patru ani, va fi noul director interimar al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. Acesta are și sora angajată în teatru, că sufleor, dar face pe actrița și este solistă și de muzică ușoară.

Postul de interimar la teatru era râvnit de mai mulți angajați din interior de Ion Alexandrescu, de Fănușa Popescu și, evident, de Andreea Chirițescu. Și Sorin Pungan, regizorul tehnic se vedea director chiar și până în februarie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR