Connect with us

MONDEN

EXCLUSIV !!! „MĂ-MBRĂCAI, MA PRIMENII”, NOUL CÂNTEC CU LIPICI LA PUBLIC AL BIANCĂI SĂPUNARU, VA AVEA VIDEOCLIP

Postat acum

on

Astăzi vorbim despre Bianca Săpunaru, o interpretă tânără cu o voce caldă care pătrunde din ce în ce mai mult la sufletele oltenilor, în special gorjenilor. Se prezintă ca o solistă care îndragește cu adevărat ceea ce face,,Nu mă văd făcând altceva și cred că viața mea ar fi tristă dacă nu aș mai putea cânta.”Născută într-o frumoasă zi de aprilie, în Craiova, crescând în Târgu Jiu, dragostea de cântec a deprins-o la îndemnul bunicilor care au vazut-o încă de mică reacționând cu pasiune la muzica populară : ,, De când eram mică ascultam și fredonam melodiile difuzate la Radio Oltenia Craiova, postul preferat al bunicilor. Văzându-mi dragul și bucuria pentru muzica populară, bunicii împreună cu mama mea au decis să mă înscrie la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, încă de la vârsta de 6 ani și jumătate sub îndrumarea doamnei profesoare Emilia Drăgotoiu Nanu, un om cu suflet mare de care m-am atașat și alături de care am evoluat, cântând în grupul format de dumneaei: Grupul vocal Privighetorile Gorjului, până la vârsta de 17 ani”.În acest timp Bianca Denisa Manea, căci acesta este numele ei adevărat, a participat la diverse concursuri și spectacole locale, dar și naționale alături de grupul vocal și individual, succesul neîntârziind să apară.Numele de Săpunaru spune că l-a păstrat ca nume de scenă din dragoste pentru bunicii săi din partea mamei.În prezent, este solistă a ,,Tarafului de la Gorj” condus de cunoscutul violonist Daniel Pîrvu ( zis Vivaldi) de la care consideră că a avut de învățat foarte mult, cel care a avut încredere că va reușii și va fi suficient de ambițioasă pentru a se integra cu brio într-o formație cu un brand renumit, ajungând la sufletele oamenilor. ,,Sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat, pentru susținerea și încrederea acordată. Mulțumesc bunicilor pentru efortul făcut când mergeau cu mine săptămânal la orele de muzică, mamei mele care m-a susținut atât material, cât și sufletește, doamnei profesoare Emilia Drăgotoiu Nanu pentru răbdarea pe care a avut-o de fiecare dată când mă învăța să cânt și, în mod special, colegului meu Daniel Pîrvu care mi-a dat încredere că pot evolua. „Din vorba în vorba cu Bianca, ne-a destăinuit că unul dintre proiectele sale și anume o piesă tradițională gorjenească proprie este foarte aproape de a fi finalizat. Melodia :,,Mă-mbrăcai, ma primenii” a fost înregistrată și rulează în prezent pe posturile de radio, urmând ca în săptămânile următoare să fie finalizat și videoclipul filmat cu dăruire și profesionalism, videoclip pe care il veți putea găsii pe rețelele social-media”.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mioara

    8 ianuarie 2020 at 22:23

    Foarte frumoasa, pacat ca nu ati pus nici o piesa sa o ascultam.Bafta sa aiba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Video: Primarul Romanescu și viceprimarul Bejinaru au petrecut o seară „Dirty” la clubul Pogany

Postat acum

on

De către

Prezență mai puțin obișnuită, vineri seara, la un club privat, situat în zona Narciselor, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru au participat, împreună, la o seară ,,Dirty”, cum au anunțat evenimentul organizatorii.

Muzica tare, atmosfera electrizantă și numărul mare de participanți au fost pe placul reprezentanților administrației locale care păreau acolo „în timpul serviciului”.

Cert este că prezența primarului și a viceprimarului în club nu a trecut neremarcată de cei prezenți.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Echipa de sexy polițiste de la IPJ Gorj a ieșit în stradă

Postat acum

on

Sexy-polițistele de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au ieșit în centrul orașului Târgu Jiu. La sfârșitul săptămânii trecute, polițistele au promovat un program care vizează atragerea tinerilor din Târgu Jiu și din județ către cariera de polițist. Conducerea IPJ Gorj a ales astfel să promoveze instituția și meseria de polițist direct în stradă prin unele dintre cele mai frumoase reprezentante pe care le are.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca MIRA, fotografii incendiare din vacanța exotică

Postat acum

on

Gorjeanca MIRA, cântăreață, a publicat pe rețelele de socializare fotografii incendiare din ultima vacanță exotică. Maria Mirabela Cismaru (n. 12 martie 1995, Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este printre cei mai apreciați artiști din țară. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!