Connect with us

MONDEN

EXCLUSIV !!! „MĂ-MBRĂCAI, MA PRIMENII”, NOUL CÂNTEC CU LIPICI LA PUBLIC AL BIANCĂI SĂPUNARU, VA AVEA VIDEOCLIP

Postat acum

on

0 Shares

Astăzi vorbim despre Bianca Săpunaru, o interpretă tânără cu o voce caldă care pătrunde din ce în ce mai mult la sufletele oltenilor, în special gorjenilor. Se prezintă ca o solistă care îndragește cu adevărat ceea ce face,,Nu mă văd făcând altceva și cred că viața mea ar fi tristă dacă nu aș mai putea cânta.”Născută într-o frumoasă zi de aprilie, în Craiova, crescând în Târgu Jiu, dragostea de cântec a deprins-o la îndemnul bunicilor care au vazut-o încă de mică reacționând cu pasiune la muzica populară : ,, De când eram mică ascultam și fredonam melodiile difuzate la Radio Oltenia Craiova, postul preferat al bunicilor. Văzându-mi dragul și bucuria pentru muzica populară, bunicii împreună cu mama mea au decis să mă înscrie la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, încă de la vârsta de 6 ani și jumătate sub îndrumarea doamnei profesoare Emilia Drăgotoiu Nanu, un om cu suflet mare de care m-am atașat și alături de care am evoluat, cântând în grupul format de dumneaei: Grupul vocal Privighetorile Gorjului, până la vârsta de 17 ani”.În acest timp Bianca Denisa Manea, căci acesta este numele ei adevărat, a participat la diverse concursuri și spectacole locale, dar și naționale alături de grupul vocal și individual, succesul neîntârziind să apară.Numele de Săpunaru spune că l-a păstrat ca nume de scenă din dragoste pentru bunicii săi din partea mamei.În prezent, este solistă a ,,Tarafului de la Gorj” condus de cunoscutul violonist Daniel Pîrvu ( zis Vivaldi) de la care consideră că a avut de învățat foarte mult, cel care a avut încredere că va reușii și va fi suficient de ambițioasă pentru a se integra cu brio într-o formație cu un brand renumit, ajungând la sufletele oamenilor. ,,Sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat, pentru susținerea și încrederea acordată. Mulțumesc bunicilor pentru efortul făcut când mergeau cu mine săptămânal la orele de muzică, mamei mele care m-a susținut atât material, cât și sufletește, doamnei profesoare Emilia Drăgotoiu Nanu pentru răbdarea pe care a avut-o de fiecare dată când mă învăța să cânt și, în mod special, colegului meu Daniel Pîrvu care mi-a dat încredere că pot evolua. „Din vorba în vorba cu Bianca, ne-a destăinuit că unul dintre proiectele sale și anume o piesă tradițională gorjenească proprie este foarte aproape de a fi finalizat. Melodia :,,Mă-mbrăcai, ma primenii” a fost înregistrată și rulează în prezent pe posturile de radio, urmând ca în săptămânile următoare să fie finalizat și videoclipul filmat cu dăruire și profesionalism, videoclip pe care il veți putea găsii pe rețelele social-media”.

0 Shares
Publicitate
1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

MONDEN

Nuntă de cinci stele, în weekend, în familia directorului Butoarcă

Postat acum

on

De către

Directorul executiv al CEZ Oltenia, Eugen Butoarcă, a fost socru mic, în weekend, o dată cu nunta fiicei sale, Anca Loredana.

Aceasta și-a unit destinele, în aer liber, cu alesul inimii sale, un tânăr din București.

Toată lumea bună a Gorjului, politicieni, oameni de afaceri au fost prezenți la acest eveniment de cinci stele.

Continuă să citeşti

MONDEN

Actrița Andreea Chirițescu a strălucit la Cannes

Postat acum

on

De către

Gorjeanca Andreea Chirițescu, fostă angajată a teatrului Dramatic Elvira Godeanu, din Târgu Jiu, este la Cannes.

Actrița din Gorj a strălucit pe covorul roșu având două apariții inedite. A purtat, în prima seara, o rochie roșie, apoi una de culoarea șampaniei.

Continuă să citeşti

MONDEN

Cafeneaua Casa Veche, deschisă la Runcu

Postat acum

on

De către

În Runcu s-a deschis, recent, Cafeneaua Casa Veche, un spațiu în care puteți să vă savurați cafeaua într-un mediu confortabil și relaxant.

Cafeneaua este situată peste stradă de Salvamont Runcu, o locație exclusivistă si foarte elegantă, ce curând va oferi și locuri de cazare si o terasă mare si elegantă în interiorul imobilului.

Chiar primarul comunei Runcu, Adi Cîmpeanu, anunță debutul acestei afaceri în localitate: „mă bucur că se realizează astfel de investiții private în comuna noastră și sperăm să vă meargă bine”.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!