Home / EVENIMENTE / EXCLUSIV! Denisa Șuță, promovată de PNL în funcția de director al Muzeului Național Constantin Brâncuși!

EXCLUSIV! Denisa Șuță, promovată de PNL în funcția de director al Muzeului Național Constantin Brâncuși!

Postul de director al Muzeului Național Constantin Brâncuși, vacant de la jumătatea lunii septembrie după destituirea din funcție a pesedistului Valentin Chepeneag, i-a revenit, pe linie politică, Denisei Șuță, consilier județean PNL și purtător de cuvânt al organizației liberale județene. În cursul acestei zile a fost semnat de către ministrul Culturii ordinul de numire în funcție a Denisei Șuță, care astfel a preluat cârma unei instituții destul de controversate, pe plan local, știut fiind că PSD a pus postul pe tavă unui pesedist, fără ca respectivul să aibă obiectul muncii. La acel moment, muzeul cu nume atât de pompos nu avea nici măcar un sediu. Casa Gănescu a fost considerat apoi un sediu propice pentru noua instituție culturală, dedicată artei lui Brâncuși.

Valentin Chepeneag, fostul director, destituit după un scandal de presă, era remunerat cu 6000 de lei pentru nemunca prestată la conducerea muzeului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *