Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Excedent bugetar uriaș la Primăria Mătăsari! Banii se cheltuie toți în anul electoral

Postat acum

on

0 Shares

Primăria Mătăsari a raportat un excedent bugetar uriaș la finalul anului 2023. Banii, peste 22 de milioane de lei, ar trebui cheltuiți în acest an de UAT, an electoral, asta pe lângă un buget aproximat de 30 de milioane de lei.

Opoziția îl întreabă pe primarul Gașpar cum vor fi cheltuiți banii respectivi. „După un mandat în care n-ai reușit investiții eficiente nici măcar din bugetul local, acum în an electoral dorești cheltuirea întregului excedent bugetar. Ce firme pot fi găsite într-un an electoral și la ce preț, pentru a asigura o cheltuială corectă și eficientă pentru cei 220 miliarde rămași necheltuiți în ultimii doi ani, plus aproape 300 miliarde alocate pentru anul acesta. Așa cum reiese și din proiectul de buget, ați avut bani pentru orice investiție, ați avut toată puterea posibilă : 10 Consilieri, Prefect, Președintele CJ și partidele voastre la guvernare + un PNRR pe care l-ați ratat prin care se puteau eficientiza energetic gratis blocurile, o creșă finanțată la care a-ți renunțat. Dacă doreați binele oamenilor și erați capabili, puteați realiza orice investiție dar atât puteți. Vă interesează doar să prostiți oamenii încă o dată în ultimul an de mandat cu câteva schele pe blocuri, o canalizare care nu va funcționa niciodată pentru oameni și un parc lângă Jilț fără beneficiarii. Renunțați la aceste metehne pentru că ne-am săturat de aceste”MINUNI” în an electoral”, a transmis Ion Buzărin, fostul viceprimar USR al localității.

 

 

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

A murit un fost șef din poliția gorjeană!

Postat acum

on

De către

Constantin Cir, comisar șef de poliție, pensionar, a murit, noaptea trecută, într-un spital din București. Cir avea 54 de ani, iar în urmă cu o săptămână a făcut infarct. A fost preluat cu elicopterul SMURD și transportat la un spital din Capitală, însă medicii nu au reușit să-l țină în viață decât câteva zile. Constantin Cir a activat în cadrul IPJ Gorj, până în urmă cu câțiva ani, când a decis să se pensioneze. Fostul comisar șef de poliție a fost o perioadă șef al Biroului Rutier, iar mai apoi, timp de câțiva ani, șef al Poliției Orașului Novaci.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

VIDEO. Cel mai în vogă ”solist” gorjean, Vasi Guță, a vândut tărâțe în piața de la Motru!

Postat acum

on

De către

Vasi Guță era, până în urmă cu ceva timp, un tânăr oarecare din comuna Glogova care, după cum povestește, se ocupa cu șoferia și mai vindea cereale în piața din Motru. De câteva săptămâni, însă, Vasi a rupt topurile audiențelor pe TikTok, după o prestație ”remarcabilă” la o nuntă. Acesta spune că, de fapt, știe să cânte la saxofon, orgă și vioară și chiar are solicitări de la copii să le predea lecții la aceste instrumente.

Invitat, recent, în podcastul ”Invitați Charismatici” cu Cimpoiașu și Hartac, difuzat pe canalul YouTube, ”celebrul” de pe acum Vasi Guță a devoalat tarifele pe care le percepe pentru evenimentele la care este invitat și i-a ”impresionat” pe cei doi cu demonstrația pe care a făcut-o la vioară. Vasi le-a povestit lui Cimpoiașu și Hartac că are doi prieteni imaginari, pe Petrișor și pe Alinuș. ”Vedeta” le-a mărturisit gazdelor sale că nu a avut nicio iubită, pentru că este ocupat cu șoferia și cântările și nu are timp de ”gagici”.

Vasi Guță i-a lăsat cu gura căscată pe cei doi amfitrioni când a știut răspunsul la întrebarea: ”În ce oraș s-a semnat tratatul de la Viena?”.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Drum blocat ilegal în satul Pleșa! Poliția Locală din Bumbești Jiu, pe mână cu constructorul

Postat acum

on

De către

Poliția Locală Bumbești Jiu împreună cu reprezentanții firmei DOMARCONS au oprit, în această dimineață, circulația pe drumul care face legătura cu satul Pleșa pentru lucrări de asfaltare. Un sat întreg a fost izolat, timp de mai multe ore. Cei implicați nu aveau dreptul să oprească circulația pe ambele sensuri iar acest lucru a fost reclamat la Poliția Bumbești Jiu, unde s-a constituit în această după-amiază un dosar penal. 

Situație de nedescris, astăzi, la Pleșa, localitate aparținând orașului Bumbești Jiu. Asta, după ce firma de casa a primarului Constantin Bobaru, DOMARCONS SRL, a oprit circulația pe ambele sensuri spre localitatea Pleșa pentru lucrări la trecerea de cale ferată. S-a instalat, astfel, abuziv, un indicator care oprea circulația în zonă, iar doi polițiști locali, instalați acolo cu acordul lui Bobaru, au oprit șoferii care fie se îndreptau spre Pleșa dinspre Bumbești Jiu fie doreau să părăsească satul.

Mai exact, cei doi polițiști locali, între orele 8.30 și 11.50 nu au lasă nici o mașină să circule pe drumul respectiv, punând șoferii să ocolească pe la Castrul Roman pe un drum de servitute care face legătura între stația Dacorex și satul Plesa.

Unul dintre reprezentanții Centrului Civic Valea Sadului a reclamat situația la poliție iar în cauză s-a constituit un dosar penal.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!