Connect with us

ULTIMA ORĂ

Examene auto, chiar și cu școala expirată

Postat acum

on

0 Shares

Gorjenii care aspiră la permisul auto, dar cărora le-a expirat școala de șoferi, pe durata stării de alertă, mai au o șansă. O decizie la nivel național a prelungit valabilitatea cursurilor, cu perioada în care examinările au fost suspendate, așa că, cei care au rămas fără școala de șoferi, în ultimele două luni, vor putea susține probele, în luna iunie. „Sunt două categorii de candidați, respectiv cei cărora le-a expirat școala de conducători auto, în perioada 17 martie – 16 iunie 2020 și candidații care erau programați să susține examenul în această perioadă.. Aceștia au fost programati începând cu data de 2 iunie, până pe data de 15 iunie. S-a luat legătura cu toate școlile auto, li s-au comunicat biletele de programare. De asemenea, am luat măsurile necesare în vederea distanțării între candidați, instructorii au fost informați în privința igienizării mașinilor.  Și cei care aveau programări pentru a susține examene în această perioadă, au fost reprogramați din data de 2 iunie. Și lor le-au fost comunicate biletele de programare”, a spus Ștefan Țacu, directorul Serviciului Permise Auto.

Din cauza pericolului răspândirii virusului Covid, organizatorii nu mai permit prezența familiilor sau a prietenilor, care obișnuiau să vină pentru a susține candidații. „La locul de plecare a candidaților, mașinile vor avea o distanță de cel puțin 2 metri între ele. Prezența altor persoane, decât strict a candidatului, este interzisă la locul de plecare. Dacă până în urmă cu două luni și jumătate, candidatul venea cu susținători, de acum am luat măsură să nu se mai prezinte însoțiți”, a mai declarat Țacu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Cinci căței, salvați de pompieri de flăcările de la Bârsești

Postat acum

on

De către

Pompierii din cadrul ISU Gorj au salvat, în incendiul de la depozitul de mase plastice de la Bârsești, cinci căței, asta după o luptă cu flăcările care a durat câteva ore. De altfel, la fața locului au fost trimise cinci autospeciale cu apă și spumă și o autoplatformă pentru lucru la înălțime. Focul a fost stins iar singurele victime puteau fi acești căței care au fost salvați de pompierii inimoși.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Bârsești: Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice

Postat acum

on

De către

Pompierii intervin la un incendiu izbucnit la un depozit de materiale plastice la Bârsești.

„La fața locului se intervine cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă, iar in scut timp vor ajunge la fata locului alte 2 autospeciale. Pană în acest moment nu sunt semnalate victime”, spun reprezentanții ISU Gorj.

ISU a suplimentat numărul de autospeciale și se intervine în acest moment cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoplatformă pentru lucru la înălțimi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târg de adopție, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

„Miercuri, 17 iulie, între orele 10:00 – 18:00, mergând la adăpostul public din Târgu Jiu, unul dintre aceste suflete poate să fie prietenul vostru pe viață.
Iubirea față de un câine nu se rezumă la o bucată de pâine aruncată pe stradă, iubirea față de un câine, mă refer la iubirea adevărată, este atunci când îl luăm acasă, când avem grijă de el, când ne asumăm această responsabilitate.
Dacă chiar vrem să ajutăm aceste suflete cu adevărat trebuie să învățăm să adoptăm, nu să cumpărăm. Împreună le putem acorda o șansă!
P.S. Vă rog să distribuiți această postare, astfel încât aceste imagini să ajungă la cât mai multă lume! Vă mulțumesc”, a transmis Luis Popa, partener al acestui proiect.
Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!