Connect with us

SPORT

Echipa de baschet a Colegiului T. Vladimirescu, locul II la faza zonală

Postat acum

on

0 Shares

Echipa de baschet a Colegiului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu a reprezentat liceele din Gorj, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza de zonă, la Pitești. Competiția a durat două zile, sportivii gorjeni obtinând rezultate remarcabile la această ediție, la care s-au clasat pe locul II, câștigând următoarele meciuri : 74-42 cu Carol I Craiova ; 52-28 cu CN Alexandru Lahovari Vâlcea ; 83-61 cu CN Nicolae Titulescu Dâmbovița. Din păcate, au pierdut cu 61-75 cu LPS Pitești, meci care i-a plasat pe poziția a doua, pe podium. Lotul de jucători al Colegiului Tudor Valdimirescu Tg Jiu a fost reprezentat de : prof. Laurențiu Răuț.
Jucători:
Stoenescu Dragoş
David Cîmpeanu
Toropu Flavius
Mitu Alexandru
Fârţă David
Văcaru Vlad
Pigui Luca
Sava Alexandru
Stoenescu Mario
Popescu Alexandru.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Clubul Sportiv Orășenesc Turceni are un nou președinte! Primarul Cioc l-a girat

Postat acum

on

De către

Iulian Diură este noul președinte la CSO Turceni, acesta fiind prezentat oficial la finalul acestei săptămâni. 

„Iulian Diură, vine alături de noi pentru a schimba situația nefastă prin care trecem, ținând cont de rezultatele de până acum si poziția din clasament. Acesta, prin experiența deținută va aduce un plus de valoare clubului CSO Turceni. Începând cu reluarea pregătirii de iarnă pentru restul campionatului, acesta a primit girul conducerii administrative și consiliului local al primăriei Turceni cât și a domnului Cioc Cristinel, primarul orașului. Într-o perioadă atât de scurtă, noul președinte a reușit să aducă până in momentul de față un număr de cel puțin 20 jucători din țară cât și din străinătate. Mesajul este clar: Vrem o schimbare, ne dorim rezultate”, a transmis clubul sportiv.

„După o discuție cu domnul primar Cristinel Cioc, domnul viceprimar Lucian Mărgineanu si domnul administrator al primăriei Laurențiu Sanda, am decis să mă alătur acestui club cu scopul de a schimba situația din clasament. Sunt conștient că nu pot aduce maximul de puncte care mai sunt puse in joc până la final, dar imi doresc să acumulăm cat mai multe și nu vreau să mai avem parte de rezultatele de anul trecut. Prima decizie pe care am luat-o a fost aducerea unui preparator fizic și îi mulțumesc domnului Lucian Riza că a acceptat propunerea mea și a venit alături de mine. Domnul Riza va fi ajutat de Bogdan Dolcescu, căruia ii mulțumesc pe aceasta cale. După o discuție avută cu el, am decis de comun acord să nu mai facă parte din lotul actual de jucători, dar să ne ajute cu experiența lui pe partea de pregătire fizica. Având o perioada scurtă de la reunire până la finalizarea perioadei de transferuri, am adus mai mulți jucători in probe, pentru a fi evaluati in jocurile amicale urmand ca ulterior sa semnam contracte cu cei mai buni. Vreau să avem un lot competitiv în etapele care au rămas din retur și in play-out. Am luat legătura cu anumiți jucatori cu ștate vechi in ligile superioare, dar din cauza distanței față de casă si nu in ultimul rând a poziției din clasament, am fost refuzat. Așa ca nu am vrut să pierd timpul sau să mă dau bătut și m-am reorientat către jucători străini cu experiență. Vreau să mă opresc momentan aici cu planurile mele și ce am de gând sa fac pe viitor, voi reveni cu detalii și mult mai multe informații după ce finalizăm lotul. Va voi anunța plecările și venirile noilor jucători in cursul săptămânii viitoare. Va mulțumesc pentru înțelegere” a declarat noul președinte.

 

 

Continuă să citeşti

SPORT

Băieții lui Sabău, de la U Cluj, cazați la Târgu Jiu, la Hotel Anna

Postat acum

on

De către

Fotbaliștii de la U Cluj sunt cazați, de ieri, la Târgu Jiu, la Hotel Anna, aceștia urmând să joace, mâine, la Craiova, împotriva echipei Universitatea Craiova.

Clujenii luptă pentru accederea în play-off, mâine, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul U Cluj, consideră că are în echipă de jucători valoroși, maturi cu experiență care trebuie să câștige, asta pentru că fanii sunt nemulțumiți de rezultate obținute până în acest moment.

U Cluj se poziționează pe locul opt in clasamentul Superliga 2023-2024, la trei puncte de play-off.

 

Continuă să citeşti

SPORT

Fotbaliștii de la Vulturii Fărcășești, antrenament și pe zăpadă

Postat acum

on

De către

Sportivii de la CS Culturii Fărcășești au continuat seria de antrenamente, în ciuda vremii nefavorabile. Fotbaliștii au făcut exerciții, au jucat fotbal și au alergat pe terenul înzăpezit.

„Astăzi, într-un peisaj autentic de iarnă, băieții au reluat pregătirea, deoarece în retur trebuie să dăm totul pentru a ne îndeplini obiectivele propuse”, au transmis reprezentanții CS Vulturii Fărcășești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!