Connect with us

POLITICĂ

E oficial! Rujan, pus în locul lui Cârciumaru. Claudiu Manta, loc eligibil

Postat acum

on

Lista PSD Gorj pentru alegerile parlamentare a fost bătută în cuie, în cadrul unei ședințe ce a avut loc la București. Ordinea candidaților a fost stabilită după două săptămâni de dispute interne, în care fiecare dintre aspiranți a încercat să tragă sfori, ca să obțină un loc eligibil. Decizia finală, luată în această seară, la centru, a scos pe tușă unii dintre cei care se vedeau deja în viitorul parlament. Senatorul Florin Cârciumaru nu se regăsește pe listă PSD, cum se aștepta, locul I la Senat fiind ocupat de Cristinel Rujan, fostul prefect. Un alt nume care surprinde este cel al lui Claudiu Manta, fostul lider al organizației de tineret. Manta ocupă locul II la Camera Deputaților, după Mihai Weber.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR