Connect with us

POLITICĂ

E oficial! Rujan, pus în locul lui Cârciumaru. Claudiu Manta, loc eligibil

Postat acum

on

Lista PSD Gorj pentru alegerile parlamentare a fost bătută în cuie, în cadrul unei ședințe ce a avut loc la București. Ordinea candidaților a fost stabilită după două săptămâni de dispute interne, în care fiecare dintre aspiranți a încercat să tragă sfori, ca să obțină un loc eligibil. Decizia finală, luată în această seară, la centru, a scos pe tușă unii dintre cei care se vedeau deja în viitorul parlament. Senatorul Florin Cârciumaru nu se regăsește pe listă PSD, cum se aștepta, locul I la Senat fiind ocupat de Cristinel Rujan, fostul prefect. Un alt nume care surprinde este cel al lui Claudiu Manta, fostul lider al organizației de tineret. Manta ocupă locul II la Camera Deputaților, după Mihai Weber.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Primarul orașului Turceni a demisionat

Postat acum

on

De către

Primărița orașului Turceni a demisionat. Cristina Cilibiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care da de înțeles că a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. Contractul primăriței încetează cu data de 10 august, conform propriei adrese.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Ministrul Daea, în piața din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost ieri în Târgu Jiu și a dat o tură prin piața centrală. Imaginile surprinse cu ministrul îl arată alături de liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Șefii pesediștilor au invitat și alți membri ai partidului, la întâlnirea cu Petre Daea.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Demisie obligat forțat: Secretarul de stat Iulian Popescu, demis de premier?!

Postat acum

on

De către

Gorjul a rămas fără un secretar de stat după ce liberalul Iulian Popescu a anunțat marți că a demisionat din funcția deținută la Ministerul Digitalizării. Interesant este că presa ce reală nu vorbește că secretarul de stat de la Gorj ar fi demisionat din funcție pe tri că ,,contextul politic actual” nu i-am permis să își ducă la îndeplinire proiectele ci că liberalul din echipa lui Dan Vîlceanu ar fi fost demis de premierul Ciucă.Siteul stiripesurse.ro titrează că Ciuca l-a demis pe Iulian Popescu și că decizia premierului s-a publicat în Monitorul Oficial. Cert este că liberalii numiți de Dan Vîlceanu, mai puțin Victor Banța, își fac bagajele și revin acasă, asta și pentru că, oamenii liderului de la Gorj nu mai au protecția oferită de Vîlceanu&Câțu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR