Connect with us

COMUNITATE

E nevoie de sânge pentru a salva un bărbat grav bolnav

Postat acum

on

0 Shares

Cetățenii din Târgu Jiu sunt chemați să doneze sânge pentru a salva viața tatălui unei angajate a societății Edilitara. Este nevoie de sânge din grupa A 2, RH pozitiv. Bărbatul este internat la Secția Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

„Avem nevoie de o mână de ajutor în a găsi donatori de sânge cu grupa de sânge A2 cu RH pozitiv. Persoana în cauză este tatăl unei colege din cadrul societății Edilitara Public și are nevoie urgentă de transfuzie de sânge cu această grupă.

Vă rugăm să ne fiți alături, iar cine poate, să meargă să doneze la ORICE CENTRU DE TRANSFUZIE, pe numele Stroe Gheorghe, internat la secția Oncologie din Târgu Jiu. Vă mulțumim tuturor și avem rugămintea să ne ajutați!”, conform lui Adrian Dăianu, directorul Edilitara Public Târgu Jiu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Piscinele deschise astăzi, arhipline

Postat acum

on

De către

Majoritatea piscinelor și-au deschis astăzi porțile fiind luate cu asalt de tineri, adulți și copii. Intrarea la piscine a fost liberă fiind început de sezon, de aici și afluxul masiv de amatori de distracții.

În Gorj sunt mai multe piscine cu acces public, afacerile fiind unele private. Sunt însă orașe din județ care nu au nici măcar o piscină, un astfel de caz fiind înregistrat la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zilele Comunei Cătunele, în dezbatere publică! Ce a propus primarul Țuilă

Postat acum

on

De către

Primarul Florinel Țuilă de la Cătunele a decis să nu facă cheltuieli, anul acesta, pentru Zilele Comunei. A întrebat însă cetățenii dacă bagă sau nu mâna în bugetul localității pentru un spectacol de zile mari sau nu. 

„Buni prieteni ai Comunei Cătunele și în special pentru cei cu domiciliul in comună, va adresez următoarea provocare: avem in derulare șase proiecte cu fonduri europene și guvernamentale, la care primăria are cheltuieli neeligibile și contributivitate. Propun ca anul acesta, cu ocazia zilelor Comunei Cătunele, să nu facem cheltuieli cu spectacolul și aceste sume sa fie cheltuite pentru investiții. Va avea loc un spectacol cu copiii din zona noastră în ziua de 26 iulie și bâlciul traditional. Ce spuneți de aceasta propunere”, a întremat primarul Țuilă.

Răspunsurile membrilor comunității au fost pozitive în acest sens, susținând oprirea cheltuielilor și folosirea banilor pentru proiectele în curs.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Incendiu la o anexă gospodărească din Lelești

Postat acum

on

De către

Pompierii ISU Gorj intervin la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în comuna Lelesti, satul Rasovița.

„Intervenim cu 3 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului. Din fericire, nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!