Connect with us

SPORT

Drăguțești: „Cupa Satelor” la fotbal, competiție sponsorizată de primar și de consilierii locali

Postat acum

on

Primaria și Consiliul Local Drăguțești organizează în perioada 30-31 Iulie 2022 competiția sportivă ,,Cupa Satelor”, ediția 2021-2022. Competiția se va desfășura în incinta Sălii de Sport a comunei Drăguțești după următorul program:

Sâmbăta 30.07.2022 :

Începând cu ora 09,00 :

– Deschiderea competiției ,, Cupa Satelor” ediția 2021-2022 cu participarea echipelor din satele Iași-Gorj, Drăguțești, Cîrbești , Văleni, Tîlvești și Urechești.

– Stabilirea prin tragere la sorți a grupelor și tragerea la sorți a ordinii desfășurării meciurilor.

– Stabilirea Regulamentului de desfășurare a competiției în conformitate cu prevederile Regulamentului de desfășurare a fotbalului în sală(footsal).

De la ora 10,00 :

– Desfășurarea efectivă a competiției

Duminică 31.07.2022

Ora 10,00 :

– Desfășurarea meciurilor finale.

– Festivitatea de premiere.

În cadrul ședinței de Consiliu Local, desfășurată astăzi, 30.06.2022, a fost aprobată organizarea competiției sportive „Cupa Satelor”. Sponsori ai acestei competiții sunt primarul Comunei Drăguţeşti și o parte dintre consilierii locali ai comunei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Șoc! Pandurii s-a retras din Liga a III-a

Postat acum

on

De către

Decizie șocantă, în fotbalul gorjean! Pandurii s-a retras din Liga a III-a. Comitetul Executiv al FRF a aprobat, ieri, retragerea echipei, care nu s-a mai reunit pentru reluarea antrenamentelor. Comitetul Executiv al FRF a aprobat retragerea Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. „Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vasaras și Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 5 august 2022, adoptă următoarele decizii: aprobă cu unanimitate de voturi completarea locului vacant în Liga a 3-a, urmare a retragerii clubului CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, de către clubul ACS Sticla Arieșul Turda”, se arată în comunicatul oficial al FRF.

 

Continuă să citeşti

SPORT

Turneu de tenis la Motru, 40 de participanți

Postat acum

on

De către

În perioada 5-7 august, pe arena din municipiul Motru se organizează Turneu Gold Sportya.

Turneul este organizat de Primăria Municipiului Motru și se bucură de prezența a 40 de participanți din Sibiu, Craiova, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara, Tg-Jiu și Motru.

Continuă să citeşti

SPORT

Polițistă din Motru, pe podium la o competiție sportivă mondială desfășurată la Rotterdam

Postat acum

on

De către

Stirbulescu Ileana-Denisa este din orașul Motru. A absolvit Colegiul Național George Coșbuc în perioada 2011-2014 iar în anul 2017 a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

În perioada 23 iulie – 31 iulie s-au desfășurat Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor – in Rotterdam 2022. La aceste jocuri au participat peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de tari. În urma participării la aceasta competiție, polițistă din Motru a obținut următoarele locuri :

Locul I – proba de 800 m

Locul I – ștafeta 4×400

Locul I – ștafeta 4×100

Locul II – 10 km

Locul III – 5 km

Pentru aceste performanțe, gorjeanca a primit numeroase mesaje de felicitare de la comunitatea din Motru.

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR