Connect with us

ACTUALITATE

Dosar penal pentru șoferul care a accidentat fetița în giratoriul de la Coloană

Postat acum

on

„Din cercetările efectuate de politisti din cadrul Biroului Rutier Gorj s-a stabilit că un tanar de 28 de ani, din com. Bengești-Ciocadia, in timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea București, din municipiul Tg-Jiu, în direcția Bălănești, la trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător prin indicator și marcaj rutier, din zona intersecției sens giratoriu cu str. Tudor Vladimirescu, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o fetita de 12 ani, din com. Merei, jud. Buzău, angajată în traversarea regulamentară a străzii”, a anunțat IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea fetitei de 12 ani, fiind transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, subliniază Biroul de Presă al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat cu mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central cu ocazia Festivalului Luminii. Evenimentul se va desfașura sâmbată, 23 septembrie, în intervalul 16:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVII-a la nivel național și la cea de-a XII-a ediție desfășurată în Târgu Jiu. Organizatorul este Organizația Cercetașii României.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Zeci de elevi gorjeni, amendați pentru fumat

Postat acum

on

De către

Zeci de elevi, de la școli din județul Gorj, au fost sancționați, după ce au fost prinși că fumau în unitățile de învățământ. De la începutul noului an școlar, jandarmii gorjeni au amendat 20 de tineri liceeni. ”În primel opt zile, de la debutul anului, colegii noștri au sancționat 20 de elevi, toți de la licee”, a declarat locotenent colonelul Eugen Brânzan, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.
Legislația din țara noastră interzice fumatul în unitățile școlare, însă elevii cred că pot scăpa neobservați și nepedepsiți. Potrivit datelor oficiale, peste 40 la sută dintre fumătorii din România au acest viciu dinainte de a împlini 18 ani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Acoperișul unui bloc din zona Autogării Târgu Jiu, pericol public

Postat acum

on

De către

Locatarii unui bloc din municipiul Târgu Jiu avertizează că acoperișul imobilului lor este un pericol atât pentru locatari cât și pentru trecători. Acoperișul este degradat și sta să cadă. Cetățenii consideră că asociația de locatari trebuie să intervină dar și autoritatea locală.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR