Connect with us

COMUNITATE

Video: Dosar penal pentru furt pentru bărbatul care și-a schimbat adidașii într-un magazin! I-a lăsat pe cei vechi pe raft

Postat acum

on

0 Shares

La data de 20 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat un bărbat de 34 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, care, în urmă cu două zile, ar fi sustras o pereche de încălțăminte sport dintr-un magazin, din localitate.

La data de 19 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de o tânără de 21 de ani, lucrător gestionar la magazin, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a luat de pe raft o pereche de pantofi sport, prețul de vânzare afișat fiind de 200 de lei, după care a plecat din magazine, fără să-i achite.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în care se continuă cercetările, cu persoana în cauză în stare de libertate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

 

 

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Cauza infiltrației din sala de operații a SJU Târgu Jiu: Obturarea cu peturi a conductei de preluare a apelor pluviale

Postat acum

on

De către

Instalatorul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a transmis o notă informativă managerului unității medicale prin care a precizat că în urma verificărilor efectuate la sălile de operație unde s-a produs infilatrația, cauza acesteia, la una dintre săli, a fost obturarea conductei de preluare a apei pluviale cu PET-uri.

Conducta de pe terasa situată deasupra sălii de operație, conductă care colectează apa provenită de la ploaie, a fost curățată, problema fiind remediată, anunță SJU Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

SJA Gorj angajează cinci șoferi pe ambulanțe din stațiile Târgu Jiu și Motru

Postat acum

on

De către

Serviciul Județean de Ambulanță a vacantat cinci posturi de șoferi pentru autospecialele stației Târgu Jiu și Motru.

Patru posturi sunt pentru stația Târgu Jiu. Dosarele se depun deja iar perioada de înscriere se finalizează pe 7 mai.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Cât a costat excursia unui grup de elevi hunedoreni la Târgu Jiu? Copiii au vrut să vadă Ansamblul Brâncuși

Postat acum

on

De către

Autoritatea județeană din Hunedoara a achitat 12.000 de lei pentru deplasarea unui grup de 60 de elevi din județul vecini la Târgu Jiu. Elevii și-au manifestat dorința de a vedea Ansamblului Brâncuși iar deplasarea cu microbuzul spre Târgu Jiu, suportată de autorități, a fost în cuantumul acesteia sume. Este săptămâna verde iar elevii desfășoară tot felul de activități specifice, de la excursii la plantari de arbori, de la deplasări în natură la mici activități educative la școală.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!