Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Dorel lovește din nou, la Tg-Jiu: A montat un stâlp pentru iluminatul stradal cu lampa orientată către o casă!

Postat acum

on

0 Shares

Târgujienii i-au luat în bășcălie pe cei care au montat stâlpii de iluminat stradal pe strada Calea București, în zona Parcului Coloanei Infinitului, după ce au observat că la unul dintre stâlpi lampa de iluminat este orientată înspre o casă și nu spre stradă. Dorel lovește din nou! Calea București, giratoriu de la Coloană, a scris târgujianul care a postat și o fotografie mai mult decât grăitoare.

A devenit deja o obișnuință ca angajații firmelor care efectuează lucrări în Tg-Jiu să livreze subiecte de caterincă pe rețelele de socializare, după unele greșeli pe care le remarcă orice nespecialist. Ultima dintre acestea sare în ochi, de câteva zile, pe Calea București, lângă sensul giratoriu de la Coloana Infinitului.
Pe trotuar, lângă stâlpii pentru iluminat public, a fost montat un alt stâlp care are montat un brat metalic și este îndreptat spre curtea casei aflată în proximitatea sa. Târgujienii s-au întrebat ce reprezintă acea operă pentru că, la prima vedere, nu e nici pentru iluminat stradal, pentru că nu are montat corpul de iluminat și nici ca să susțină vreun panou publicitar. Stâlpul este ieșit complet din peisaj, așa că târgujienii au pus ciudățenia pe seama vreunui Dorel de la vreo firmă care a prestat pentru municipalitate. Așa e proiectul!, a reacționat, în glumă, un cetățean. S-a lovit cu cheia franceză și s-a dezorientat, așa că a sucit brațul invers, a scris un altul.
Cert e că până nu-și finalizează mărețul proiect, nimeni nu știe ce a vrut să spună autorul și la ce e utilă acea ciudățenie.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!