Home / POLITICĂ / Doliu în PSD Gorj! A fost ucis…

Doliu în PSD Gorj! A fost ucis…

…libidoul tinerelor social-democrate la vederea fotografiilor seminud cu noul lor lider!

Mai multe tinere pesedizde susțin că dorința lor de satisfacere a instinctului sexual a fost răpusă, după ce gorjexpress.ro a dat vestea că pitziponcul Cristi Pătrașcu este noul lor șef la organizația municipală a pepinierei partidului și a făcut publice unele fotografii cu acesta în ipostaze ce s-au vrut a fi provocatoare, la sala de forță sau butaforia aia cu steroizi.

Tinerele vlăstare social-democrate îi recomandă noului lider să le însoțească rapid la sala de fitness, la o sexiune de kangoo jumps, altfel riscă ca (pardon!) organizația de tineret să piardă și bruma de electorat pe care o mai are.

Pesedizdele promit să-l inițieze pe Cristi în tainele selfie-ului, ca să nu mai dea rateuri: în fața oglinzii din baie, cu capul într-o parte, cu spatele distorsionat, în așa fel încât să pară fundul bombat, cu buze țuguiate – selfie duckface, botic.

La schimb, vor să le bage și lor 5 Geu, că au auzit că e la metru la chioșcu ăla de telefonie unde lucrează bossulică și să le explice dacă are legătură cu punctul G, că vor să-și resusciteze libidoul.

Aaaa, și au mai zis că ”bine i-a făcut bossulică lu prefăcuta aia de Antonia că a făcut caterincă de ia și de bărbat-so, că ăla chiar și-a pus pernă în fața p…, ca să nu vedem și noi cât o are”.

Tesedică Cristinel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *