Connect with us

POLITICĂ

Doliu în PSD Gorj! A fost ucis…

Postat acum

on

…libidoul tinerelor social-democrate la vederea fotografiilor seminud cu noul lor lider!

Mai multe tinere pesedizde susțin că dorința lor de satisfacere a instinctului sexual a fost răpusă, după ce gorjexpress.ro a dat vestea că pitziponcul Cristi Pătrașcu este noul lor șef la organizația municipală a pepinierei partidului și a făcut publice unele fotografii cu acesta în ipostaze ce s-au vrut a fi provocatoare, la sala de forță sau butaforia aia cu steroizi.

Tinerele vlăstare social-democrate îi recomandă noului lider să le însoțească rapid la sala de fitness, la o sexiune de kangoo jumps, altfel riscă ca (pardon!) organizația de tineret să piardă și bruma de electorat pe care o mai are.

Pesedizdele promit să-l inițieze pe Cristi în tainele selfie-ului, ca să nu mai dea rateuri: în fața oglinzii din baie, cu capul într-o parte, cu spatele distorsionat, în așa fel încât să pară fundul bombat, cu buze țuguiate – selfie duckface, botic.

La schimb, vor să le bage și lor 5 Geu, că au auzit că e la metru la chioșcu ăla de telefonie unde lucrează bossulică și să le explice dacă are legătură cu punctul G, că vor să-și resusciteze libidoul.

Aaaa, și au mai zis că ”bine i-a făcut bossulică lu prefăcuta aia de Antonia că a făcut caterincă de ia și de bărbat-so, că ăla chiar și-a pus pernă în fața p…, ca să nu vedem și noi cât o are”.

Tesedică Cristinel

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Bordușanu, aleasă președinta OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat ( OFSD) Gorj are o nouă conducere. Ieri, 29 Aprilie 2021, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii echipe, Anca Burdușanu fiind aleasă președinte al OFSD Gorj cu unanimitate de voturi.

Totodată, s-a constituit și Biroul Permanent al organizației, acesta cuprinzând funcția președinte, cea de secretar, șapte vicepreședinte și 12 membre.

„Evenimentul de ieri reprezintă debutul unei noi etape a OFSD Gorj. Le mulțumesc doamnelor din cadrul organizației pentru implicare și sunt convinsă că noua echipă, alături de toate celelalte membre, își va atinge obiectivele pe care și le-a propus. A fost o mobilizare excelentă în rândul doamnelor din județul Gorj. Nu este puțin lucru ca în doar doua-trei luni sa reușim constituirea a 60 de organizații, care acum numără sute de membre”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Video-Pro România Gorj se reorganizează

Postat acum

on

De către

Partidul condus de către Mihai Prunariu, Pro România Gorj, se reorganizează. Organizația se pregătește de schimbări semnificative după sărbătorile Pascale, dar, în același timp își deschide porțile pentru noi membrii de partid. Sunt preferați gorjenii care nu au mai făcut politică, anunță Marinela Strâmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR