Connect with us

POLITICĂ

Doliu în PSD Gorj! A fost ucis…

Postat acum

on

0 Shares

…libidoul tinerelor social-democrate la vederea fotografiilor seminud cu noul lor lider!

Mai multe tinere pesedizde susțin că dorința lor de satisfacere a instinctului sexual a fost răpusă, după ce gorjexpress.ro a dat vestea că pitziponcul Cristi Pătrașcu este noul lor șef la organizația municipală a pepinierei partidului și a făcut publice unele fotografii cu acesta în ipostaze ce s-au vrut a fi provocatoare, la sala de forță sau butaforia aia cu steroizi.

Tinerele vlăstare social-democrate îi recomandă noului lider să le însoțească rapid la sala de fitness, la o sexiune de kangoo jumps, altfel riscă ca (pardon!) organizația de tineret să piardă și bruma de electorat pe care o mai are.

Pesedizdele promit să-l inițieze pe Cristi în tainele selfie-ului, ca să nu mai dea rateuri: în fața oglinzii din baie, cu capul într-o parte, cu spatele distorsionat, în așa fel încât să pară fundul bombat, cu buze țuguiate – selfie duckface, botic.

La schimb, vor să le bage și lor 5 Geu, că au auzit că e la metru la chioșcu ăla de telefonie unde lucrează bossulică și să le explice dacă are legătură cu punctul G, că vor să-și resusciteze libidoul.

Aaaa, și au mai zis că ”bine i-a făcut bossulică lu prefăcuta aia de Antonia că a făcut caterincă de ia și de bărbat-so, că ăla chiar și-a pus pernă în fața p…, ca să nu vedem și noi cât o are”.

Tesedică Cristinel

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

Marcel Romanescu și-a depus candidatura la Primăria Târgu Jiu alături de echipa pentru Consiliul Local Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Primarul Marcel Romanescu și-a depus astăzi dosarul de candidatură pentru un nou mandat, venind la Biroul de Circumscripție însoțit de una dintre fetele sale și de mama sa.

„Am depus oficial candidaturile la Biroul Electoral Județean. Le mulțumesc colegilor din PSD pentru încrederea acordată și mai ales domnilor Mihai Weber și Cosmin Popescu! Le mulțumesc, de asemenea, celor 7000 de cetățeni ale căror semnături au fost depuse astăzi pentru candidatura la funcția de primar”, a transmis Marcel Romanescu.

Echipa PSD este susținută și de Pro România.

„Mulțumesc președintelui Pro România, Alin Văcaru, dar și echipei domniei sale, pentru susținerea în alegeri! Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei pentru susținere și pentru că îmi este mereu alături. Astăzi m-am bucurat de prezența mamei și a fiicei, care au ținut să mă însoțească la depunerea candidaturii. Venim în fața dumneavoastră cu o echipă foarte puternică, oameni bine pregătiți în domeniile lor de activitate, cunoscuți și apreciați în comunitate. La Târgu Jiu continuăm proiectele demarate, la care se adaugă multe altele noi a căror menire este dezvoltarea comunității”, a conchis primarul în exercițiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Senatorul Rujan ia poziție în privința memorandumului pentru CEO

Postat acum

on

De către

„Falsificarea realității”, scrie senatorul PSD, Cristinel Rujan, pe pagina sa de socializare, vizavi de ieșirea publică a liberalului Ion Iordache, vizavi de memorandumul pentru CE Oltenia.

„Nu aș fi postat nimic în sens critic, negativ, dacă nu aș fi constatat că cineva minte cu nerușinare oamenii și, din păcate, fiind vorba de aspecte juridice, de tehnică legislativă, nimeni nu-i bate obrazul. În concret, președintele PNL Gorj, senator, afirmă că a elaborat el însuși un memorandum prin care a rezolvat problemele din CEO. Pentru o corectă informare a cetățenilor, trebuie să menționez că un senator nu poate, conform legii, să inițieze și să susțină un memorandum în cadrul Guvernului României și, în concluzie, este vorba de o grosolană inducere în eroare a angajaților din CEO, profitând de emoțiile oamenilor și speculând temerile acestora”, transmite parlamentarul PSD.

„În altă ordine de idei, senatorul PNL și-a făcut un obicei din a induce în eroare oamenii din localitățile în care societatea sa (trecută formal „pe numele rudelor”) are contracte de asfaltare, cărora le spune că el le asfaltează drumurile, fără să menționeze că primește bani publici pentru aceste lucrări, în baza unor contracte și, astfel, generează o falsă reprezentare asupra realității, promovându-se imoral și nelegal într-un profil mesianic. Nu este bine, domnule senator”, a transmis Rujan.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Senatorul Rujan: Locuitorii din Crușeț au ales PSD!

Postat acum

on

De către

La începutul acestei săptămâni, liderii PSD Gorj au luat pulsul electoratului la Crușeț. Senatorul Cristinel Rujan dar și președintele  Consiliului Județean Gorj, prim-vicepreședinte al PSD Gorj, au discutat cu cetățenii din localitate, avându-l alături pe candidatul PSD la Primăria Crușeț, Teodor Godeanu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!