Connect with us

POLITICĂ

Doliu în PSD Gorj! A fost ucis…

Postat acum

on

…libidoul tinerelor social-democrate la vederea fotografiilor seminud cu noul lor lider!

Mai multe tinere pesedizde susțin că dorința lor de satisfacere a instinctului sexual a fost răpusă, după ce gorjexpress.ro a dat vestea că pitziponcul Cristi Pătrașcu este noul lor șef la organizația municipală a pepinierei partidului și a făcut publice unele fotografii cu acesta în ipostaze ce s-au vrut a fi provocatoare, la sala de forță sau butaforia aia cu steroizi.

Tinerele vlăstare social-democrate îi recomandă noului lider să le însoțească rapid la sala de fitness, la o sexiune de kangoo jumps, altfel riscă ca (pardon!) organizația de tineret să piardă și bruma de electorat pe care o mai are.

Pesedizdele promit să-l inițieze pe Cristi în tainele selfie-ului, ca să nu mai dea rateuri: în fața oglinzii din baie, cu capul într-o parte, cu spatele distorsionat, în așa fel încât să pară fundul bombat, cu buze țuguiate – selfie duckface, botic.

La schimb, vor să le bage și lor 5 Geu, că au auzit că e la metru la chioșcu ăla de telefonie unde lucrează bossulică și să le explice dacă are legătură cu punctul G, că vor să-și resusciteze libidoul.

Aaaa, și au mai zis că ”bine i-a făcut bossulică lu prefăcuta aia de Antonia că a făcut caterincă de ia și de bărbat-so, că ăla chiar și-a pus pernă în fața p…, ca să nu vedem și noi cât o are”.

Tesedică Cristinel

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR