Connect with us

ULTIMA ORĂ

DOI TINERI DEPISTAŢI DE POLIŢIŞTI ÎN TIMP CE CONDUCEAU AUTOTURISME PE DRUMURILE PUBLICE, FĂRĂ A POSEDA PERMIS DE CONDUCERE

Postat acum

on

La  data de 2 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Rovinari au identificat în trafic, un tânăr, de 23 de ani, din orașul Rovinari,  în timp ce conducea un autoturism pe strada Jiului din orașul Rovinari, iar cu ocazia verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către  o persoană care nu posedă permis de conducere.La  data de 2 februarie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari şi Postului de Poliţie Drăgoteşti au identificat în trafic, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dealului, din comuna Mătăsari, iar cu ocazia verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către  o persoană care nu posedă permis de conducere.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Patron din Târgu Jiu, amendat cu 140.000 de lei, pentru muncă „la negru”

Postat acum

on

De către

Un angajator cu sediul în Municipiul Târgu-Jiu a fost sancționat, săptămâna trecută, de către inspectorii ITM, cu suma de 140.000 lei. Acesta a fost depistat cu șapte angajați fără forme legale. „Angajatorul în cauză activează în domeniul restaurantelor, fiind depistat pe raza orașului Târgu-Cărbunești. În perioada 01-05 august 2022, inspectorii de muncă cu atribuții de control în domeniile relații de muncă și securitate și sănătate în muncă, au efectuat un număr de 26 de controale. Au fost aplicate 20 sancțiuni în valoare de 233.500 lei și s-au dispus 28 măsuri de intrare în legalitate”, au transmis reprezentanții ITM, printr-un comunicat de presă.

 

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Motociclist rănit, la Bumbești Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bumbești Jiu, unde un motociclist a fost rănit. „Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier produs pe raza localitatii Bumbesti Jiu in care au fost implicate o motocicleta si un autoturism in urma caruia a rezultat rănirea motociclistului. Bărbatul este conștient „, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Primarul orașului Turceni a demisionat

Postat acum

on

De către

Primărița orașului Turceni a demisionat. Cristina Cilibiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care da de înțeles că a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. Contractul primăriței încetează cu data de 10 august, conform propriei adrese.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR