Connect with us

ACTUALITATE

Doi primari i-au oferit o tabletă unui elev excepțional! Acesta învață la un colegiul din Motru!

Postat acum

on

O surpriză extraordinară i-a făcut astăzi, noul primar de Motru și edilul comunei Corcova, unui elev de zece de la Colegiul „George Coșbuc” din municipiu. Mai exact, cei doi edili, unul de la PSD și altul de la PNL, s-au prezentat acasă la elevul silitor, care domiciliază în satul Roșiuța, oferindu-i cadou o tabletă nouă.

Elevul nu se afla acasă, ci la un alt coleg care domicilia la un kilometru distanță, pentru a folosi tableta acestuia. Alpredi Alin, deși este un elev de zece, nu deținea o tabletă proprie pentru orele on-line, el provenind dintr-o familie cu venituri modeste.

Bucuria adolescentului nu poate fi descrisă în cuvinte, spune primarul Cosmin Morega, edil care a realizat surpriza alături de primarul Ion Giubega, liberal ce conduce comuna vecină municipiului Motru, situată în județul Mehedinți. Cei doi primari au cumpărat tableta iar mâine îi vor oferi liceanului și o cartelă pentru că acesta sa aibă acces la internet.

Tânărul licean le-a explicat primărilor care i-au bătut la poartă că vrea să devină polițist, asta și pentru că școala pe care vrea să o urmeze este una gratuită.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ce artiști vin la Festivalul Sarmalelor, din Peștișani

Postat acum

on

De către

Festivalul piftiilor, ce se organizează pe 30 octombrie și 1 noiembrie, la Peștișani, aduce, în acest an, artiști cunoscuți la nivel național. Cap de afiș este Ștefan Bănică.
„Ștefan Bănică vine sâmbătă seara, pe 30 septembrie, în Nucet la Peștișani. Motivul-Festivalul Sarmalelor și Piftiilor”, anunță organizatorii.
Seara va fi deschisă de recitalurile susținute de Emeric Imre -nominalizat la titlul de ”Cel mai bun artist Folk” și Florin Chilian cu ale sale celebre piese ”Zece” și ”Chiar dacă”-melodie cu care a primit Premiul „Romanian Music Awards Best Male“ 2008.
Duminică, 1 octombrie, atmosfera va fi întreținută de Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat cu mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central cu ocazia Festivalului Luminii. Evenimentul se va desfașura sâmbată, 23 septembrie, în intervalul 16:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVII-a la nivel național și la cea de-a XII-a ediție desfășurată în Târgu Jiu. Organizatorul este Organizația Cercetașii României.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Zeci de elevi gorjeni, amendați pentru fumat

Postat acum

on

De către

Zeci de elevi, de la școli din județul Gorj, au fost sancționați, după ce au fost prinși că fumau în unitățile de învățământ. De la începutul noului an școlar, jandarmii gorjeni au amendat 20 de tineri liceeni. ”În primel opt zile, de la debutul anului, colegii noștri au sancționat 20 de elevi, toți de la licee”, a declarat locotenent colonelul Eugen Brânzan, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.
Legislația din țara noastră interzice fumatul în unitățile școlare, însă elevii cred că pot scăpa neobservați și nepedepsiți. Potrivit datelor oficiale, peste 40 la sută dintre fumătorii din România au acest viciu dinainte de a împlini 18 ani.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR