Connect with us

ACTUALITATE

Doi primari i-au oferit o tabletă unui elev excepțional! Acesta învață la un colegiul din Motru!

Postat acum

on

O surpriză extraordinară i-a făcut astăzi, noul primar de Motru și edilul comunei Corcova, unui elev de zece de la Colegiul „George Coșbuc” din municipiu. Mai exact, cei doi edili, unul de la PSD și altul de la PNL, s-au prezentat acasă la elevul silitor, care domiciliază în satul Roșiuța, oferindu-i cadou o tabletă nouă.

Elevul nu se afla acasă, ci la un alt coleg care domicilia la un kilometru distanță, pentru a folosi tableta acestuia. Alpredi Alin, deși este un elev de zece, nu deținea o tabletă proprie pentru orele on-line, el provenind dintr-o familie cu venituri modeste.

Bucuria adolescentului nu poate fi descrisă în cuvinte, spune primarul Cosmin Morega, edil care a realizat surpriza alături de primarul Ion Giubega, liberal ce conduce comuna vecină municipiului Motru, situată în județul Mehedinți. Cei doi primari au cumpărat tableta iar mâine îi vor oferi liceanului și o cartelă pentru că acesta sa aibă acces la internet.

Tânărul licean le-a explicat primărilor care i-au bătut la poartă că vrea să devină polițist, asta și pentru că școala pe care vrea să o urmeze este una gratuită.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Incendiu într-un bloc din Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Este incendiu la etajul patru al unui bloc din Târgu Jiu. Focul e fost văzut de vecini, în locuința incendiată trăind un bărbat cunoscut cu patima alcoolului. Pompierii sunt la fața locului.

„În acest moment intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Tg-Jiu. La fața locului au fost dislocate 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Până în acest moment nu au fost identificate victime. Intervenția este in dinamică”, transmite ISU Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Fostul ministru, Valeriu Stoica, la inaugurarea unui parc din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Fostul ministru al Justiției, Valeriu Stoica, a fost prezent, azi, la Târgu Jiu, la inaugurarea parcului de lângă Coloana Infinitului. „Am pregătit, la Târgu Jiu, o serie de surprize cu această ocazie specială, printre care și inaugurarea unui parc ce are ca scop punerea în valoare a Coloanei Infinitului, un eveniment la care au participat Valeriu Stoica și Irinel Stoica, reprezentanți ai Fundației Infinitul. Le mulțumim soților Stoica pentru implicarea în acest frumos proiect, un ajutor neprețuit oferit orașului nostru”, a apus primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

1 Decembrie la Drăguțești: Depunere de coroane de flori și fasole cu cârnați și varză!

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din comuna Drăguțești s-a pregătit așa cum se cuvine pentru 1 Decembrie.

Mai exact, s-a pregătit un program de manifestări cu copiii comunei, s-au depus coroane de flori la monumentul reprezentativ al localității și s-a gătit fasole cu cârnați și varză pentru participanți.

Mai exact, peste 400 de persoane din localitate au servit fasole cu cârnați, cu varză și cu turtă sau pâine. S-a mai oferit vin fiert aromat celor câteva a sute de participanți invitați aici de edilul Ion Dumitru Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR