Connect with us

SĂNĂTATE

Doctorul cardiolog Feraru va demisiona de la SJU Târgu Jiu! Rămâne pe gărzi

Postat acum

on

0 Shares

Alin Feraru, medic cardiolog la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu va demisiona din postul ocupat prin concurs la unitatea medicală. Cardiologul va rămâne pe gărzi la SJU iar timpul rămas îl va dedica pregătirii sale profesionale. Practic, medicul se pregătește pentru a doua specializare, cea în coronografie, iar acesta este motivul pentru care a anunțat că va renunța la post, dar va reveni, cu siguranță, pe funcție când timpul îi va permite. Alin Feraru este considerat drept unul dintre cei mai buni cardiologi pe care îl are sistemul medical din Gorj.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Locuitorii din șapte localități din Gorj pot beneficia de servicii medicale gratuite

Postat acum

on

De către

Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj anunță lansarea proiectului GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA, o inițiativă amplă dedicată depistarii precoce a cancerului și a îmbunătățirii accesului la servicii medicale de calitate pentru locuitorii din județul Gorj.

Proiectul se va desfășura pe parcursul a cinci luni, de la 1 Iulie la 30 Noiembrie, și va fi cofinanțat din fondurile bugetului judetului Gorj pe anul 2024.

,,GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA se bazează pe succesul înregistrat de o inițiativă similară derulată în 2023. Deși de o amploare mai mică, proiectul din anul precedent a demonstrat un impact semnificativ în comunitățile vizate.

Colaborare eficientă și rezultate remarcabile:

Proiectul din 2023 a reunit cu succes autoritățile locale, medicii de familie din localitățile vizate și o echipă de medici specialiști dedicați. Această colaborare strânsă a permis oferirea de informații și consultații medicale esențiale unui număr semnificativ de locuitori.

Un nou capitol cu o amploare sporită:

Proiectul din 2024 vine să ducă mai departe moștenirea succesului din anul precedent. Amplificând aria de acoperire și extinzând gama de servicii oferite în vederea prevenirii și depistării precoce a cancerului, ne propunem să contribuim semnificativ la îmbunătățirea stării de sănătate a populației din județul Gorj.

Ce oferim:

Proiectul GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA va viza șapte localități din județ: Pades, Glogova, Alimpesti, Cruset, Berlești, Danciulești și Sărmănești. Prin intermediul proiectului, ne propunem să oferim o gamă largă de servicii medicale gratuite locuitorilor din aceste zone, incluzând:

  • Analize de sânge: Vom realiza analize de sânge pentru pacienții asigurați, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, dar și pentru cei neasigurați.
  • Ecografii de sân: Vom efectua ecografii de sân gratuite, fără a fi necesară o trimitere de la medic. Vom deplasa un ecograf mobil în localitățile vizate pentru a facilita accesul pacientelor.
  • Consult pneumologic și spirometrie: Medicii noștri specialiști în pneumologie vor oferi consultații gratuite și vor realiza spirometrii pentru a depista eventuale afecțiuni pulmonare.
  • Sprijin pentru consultații de specialitate: Vom facilita accesul pacienților la consultații de specialitate la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Vom oferi sprijin în demersurile necesare pentru programarea și efectuarea investigațiilor suplimentare, acolo unde este cazul.Pentru mai multe informații despre proiectul GRIJA NOASTRĂ-SĂNĂTATEA TA, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40 722 859 514″, au comunicat reprezentanții ABC Gorj.
Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Doctori foarte buni, la noul Centru de Recuperare Medicală Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Doctorii Oana Băleanu, Cătalin Istrate si Cristina Văcaru asigură servicii de recuperare medicală la un nou centru privat deschis în Târgu Jiu. Este vorba despre Centrul de Recuperare Medicală, unde se fac servicii de masaj terapeutic, de kinetoterapie, laser terapie scanner, totul cu personal specializat și echipamente de ultimă oră.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Medicul Mihnea, specialist în tratarea tumorilor

Postat acum

on

De către

Tumorile renale pot fi maligne (canceroase) sau benigne (necanceroase), iar majoritatea nu prezintă simptome specifice, fiind deseori descoperite în timpul unui control de rutină.

De cele mai multe ori, tumorile maligne au indicația de a fi tratate chirurgical, acest lucru fiind stabilit de către medicul chirurg. Tratamentul chirurgical este folosit și în cazul tumorilor benigne voluminoase sau care prezintă riscul de a dezvolta celule maligne.

Dr. Mihnea Cristian Firoiu, originar din Târgu Jiu, Medic Specialist Urologie, în cadrul Spitalului Memorial Băneasa, și-a dezvoltat experiența prin realizarea rezidențiatului în cadrul Institutului Clinic Fundeni, Clinica de Chirurgie Urologică și Transplant Renal, dar și prin participarea la programe de formare și specializări de top, inclusiv la programul de pregătire în tehnologia Da Vinci la Robotic Academy Intuitive din Napoli, Italia.

Datorită participării la programe de formare și specializări de top în Europa, Dr. Mihnea Cristian Firoiu deține o perspectivă internațională și abilități avansate în chirurgia urologică, fiind dedicat să asigure rezultate optime și tratamente personalizate pacienților.

Programările la Dr. Mihnea Cristian Firoiu se pot face aici: https://www.memorial.ro/medici/dr-firoiu-mihnea sau telefonic: (031)9393.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!