Connect with us

POLITICĂ

Discuții de taină între Vîlceanu, Iordache și Iulian Popescu. Ce pun la cale

Postat acum

on

Liderii PNL Gorj s-au întâlnit, azi, la cabinetul unuia dintre parlamentarii partidului, din sediul Prefecturii Gorj. Președintele organizației județene, Dan Vîlceanu și fostul candidat la șefia Consiliului Județean, Iulian Popescu, și-au făcut apariția, pe rând, la biroul lui Ion Iordache, devenit lider al grupului PNL din Senat. În aceste zile, sunt discuții aprinse, pentru împărțirea posturilor de prefecți și subprefecți, iar liberalii gorjeni încearcă să-și promoveze oameni în posturi bine plătite, la nivel național, dar și la nivel de județ, unde vor schimba mai mulți șefi de instituții. Prezența lui Iulian Popescu nu este întâmplătoare, acesta fiind susținut pentru un post la capitală.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR