Connect with us

COMUNITATE

DINA SPORTS & RECOVERY vine în fața pacienților cu două cabinete ultra performante de ORL și Fiziokinetoterapie

Postat acum

on

Un medic de excepție și un profesor doctorand au deschis împreună la Târgu Jiu, sub sigla DINA SPORTS & RECOVERY, două cabinete, cu dotări de ultimă oră, pe specializările ORL și Fiziokinetoterapie.

Inaugurarea oficială a avut loc la începutul lunii mai într-un cadru deosebit.

„Oameni dragi au fost alături de noi în această zi importantă, le-au fost prezentate cabinetele medicale, dotarea și serviciile medicale de care pot beneficia! Vă mulțumim tuturor celor care azi ne-au trecut pragul și ne-au felicitat”, au transmis cei doi reprezentanți ai societății.

Trebuie menționat că Adrian Dina este profesor doctorand, licențiat în Fiziokinetoterapie și educație fizică și sport, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității din Craiova, absolvent al Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, specializare Fiziokinetoterapie din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu. Adrian Dina are master în Sport și Management în Sport la Universitatea din Craiova.

Violeta Dina este medic primar ORL, absolventă a Facultății de Medicină generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova. A absolvit masterul în Managementul serviciilor de sănătate din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova și deține un atestat în Managementul serviciilor de sănătate.

Cei care vor sa se programeze la un consult la cabinetul ORL pot apela la numărul: 0729823759.

Pentru programarea la cabinetul de fiziokinetoterapie cei interesați pot apela la numărul 0760288198.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Târgu Jiu: Mai multe scări de bloc de pe A.I.Cuza, debranșate de la apă

Postat acum

on

De către

Mai multe scări de bloc din zona A.I.Cuza din municipiul Târgu Jiu vor fi debranșate de la apă, începând de luni. Asociația a acumulat mari debite, iar furnizorul de apă a anunțat că dacă nu se achită o parte din datoriile acumulate, locuitorii cartierului vor rămâne fără apă la robinete în plină vară.

Grav este că sunt locatari care au debite de zeci de mii de lei la asociație și alții care nu au datorii dar vor rămâne fără apă și ei daca vecinii rău platnici nu își achită apa consumată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Primarul monitorizează comuna din birou

Postat acum

on

De către

Primarul din comuna Drăguțești monitorizează localitatea, la propriu. Edilul Ion Dumitru Popescu are în permanență, în biroul din instituție, imagini live, de pe camerele montate în comună. Tehnologia modernă a dus la scăderea infracționalității, susține primarul. ”Camerele de supraveghere noi le avem de câțiva ani, își fac datria, numărul infracțiunilor aproape că nu există. Oamenii dorm în siguranță. Avem școala cu trecerea de pietoni supravegheate, dispensarul, primăria, pe străzi avem monitorizare. De multe ori camerele au ajutat și poliția, avem și o cameră mobilă, care ne ajută să depistăm când cineva arungă gunoiul”, a spus primarul Popescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Șeful Casei Naționale de Pensii discută cu Directoratul CEO

Postat acum

on

Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, ajunge joi în Gorj și va discuta în curând(ora 11,00 – 11,30) cu directorii Complexului Energetic Oltenia. La discuțiile privind aplicarea Legii 197 din 2021, privind condițiile speciale de muncă vor lua parte, pe lângă administrația companiei energetice, sindicatele din CEO, reprezentanții Casei Județene de Pensii și prefectul de Gorj, Iulian Popescu. La ora 13,00 este anunțată o conferință de presă la Prefectura Gorj. Legea reduce cu 13 ani vârsta de pensionare la CEO. Trebuie să fie și aplicată.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR