Connect with us

COMUNITATE

DINA SPORTS & RECOVERY vine în fața pacienților cu două cabinete ultra performante de ORL și Fiziokinetoterapie

Postat acum

on

Un medic de excepție și un profesor doctorand au deschis împreună la Târgu Jiu, sub sigla DINA SPORTS & RECOVERY, două cabinete, cu dotări de ultimă oră, pe specializările ORL și Fiziokinetoterapie.

Inaugurarea oficială a avut loc la începutul lunii mai într-un cadru deosebit.

„Oameni dragi au fost alături de noi în această zi importantă, le-au fost prezentate cabinetele medicale, dotarea și serviciile medicale de care pot beneficia! Vă mulțumim tuturor celor care azi ne-au trecut pragul și ne-au felicitat”, au transmis cei doi reprezentanți ai societății.

Trebuie menționat că Adrian Dina este profesor doctorand, licențiat în Fiziokinetoterapie și educație fizică și sport, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității din Craiova, absolvent al Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, specializare Fiziokinetoterapie din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu. Adrian Dina are master în Sport și Management în Sport la Universitatea din Craiova.

Violeta Dina este medic primar ORL, absolventă a Facultății de Medicină generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova. A absolvit masterul în Managementul serviciilor de sănătate din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova și deține un atestat în Managementul serviciilor de sănătate.

Cei care vor sa se programeze la un consult la cabinetul ORL pot apela la numărul: 0729823759.

Pentru programarea la cabinetul de fiziokinetoterapie cei interesați pot apela la numărul 0760288198.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR