Connect with us

COMUNITATE

Dezbateri în toate localitățile din județ

Postat acum

on

Vor avea loc dezbateri pe teme de salubritate în toate localitățile din județul Gorj. Se va începe vineri cu localitatea Scoarța.

„Te așteptăm vineri, 21 iulie, la Căminul Cultural Scoarța, începând cu ora 19:00, la o dezbatere alături de Ion Grigore Stamatoiu, primarul comunei Scoarța și Luis Ionuț Popa, Director executiv ADIS Gorj, despre ce am putea face pentru a avea o comună mai verde și prietenoasă cu mediul.

Ia cu tine și idei fantastice pe care le-am putea pune în practică!

Activitate organizată în cadrul programului Scoarța – Sat European de Tineret 2023.

Titlul de Sat European de Tineret 2023 este acordat în cadrul programului European Youth Village, un program apolitic de organizare comunitară a tinerilor din mediul rural coordonat la nivel național de către organizația dezvoltareactiva și asociatiagofree.”, conform organizatorilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR