Connect with us

EVENIMENTE

Dezastru la concursul pentru angajarea de asistente medicale la DGASPC Gorj. O candidată a obținut nota 0

Postat acum

on

Dezastru la concursul pentru angajarea de asistente medicale organizat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Una dintre candidate a obținut nota 0 în urma evaluării.

Doar două persoane, din 9 înscrise, au promovat concursul organizat de către DGASPC Gorj pentru angajarea de asistente medicale. Este vorba despre o candidată care a promovat pentru ocuparea postului de asistentă pentru Centrul Pociovaliște, din Novaci, și una pentru Centrul maternal Târgu Jiu. Instituția a scos la concurs 5 posturi de asistent medical cu studii postliceale la centrele din Târgu Jiu, Novaci și Cărbunești, iar 9 candidați și-au depus dosarele. Notele la proba scrisă au fost foarte mici. O candidată a primit zero puncte. Pentru posturile rămase vacante va fi organizat un alt concurs.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Tractor lovit de o locomotivă

Postat acum

on

De către

Un accident feroviar s-a petrecut în localitatea Turceni. „In acest moment, echipajele de pompieri din cadrul ISU GORJ intervin pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident feroviar, tractor lovit de o drezina, pe raza orașului Turceni. Din primele informații, o persoana este incarcerata”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A distrus casa mamei și a ajuns în arest

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 31 de ani a fost reținut, după ce a intrat în locuința mamei și a distrus mai multe bunuri. „În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că față de bărbat a fost emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, prin care s-a dispus să păstreze o distață de 100 de metri față de mama sa și față de locuința acesteia. Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Târgu Jiu: A înjunghiat un tânăr de 27 ani cu un cuțit! Autorul de 20 de ani, reținut

Postat acum

on

De către

Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, în această seară, prin apel de urgență cu privire la un conflict produs între doi tineri pe Bulevardul Nicolae Titulescu.Din primele date, se pare că un tânăr de 20 de ani ar fi lovit cu un cuțit un alt tânăr de 27 ani.

Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportată la spital. Bănuitul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, urmând a fi dispuse măsuri legale, a anunțat IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR