Connect with us

EVENIMENTE

Dezastru la concursul pentru angajarea de asistente medicale la DGASPC Gorj. O candidată a obținut nota 0

Postat acum

on

Dezastru la concursul pentru angajarea de asistente medicale organizat de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Una dintre candidate a obținut nota 0 în urma evaluării.

Doar două persoane, din 9 înscrise, au promovat concursul organizat de către DGASPC Gorj pentru angajarea de asistente medicale. Este vorba despre o candidată care a promovat pentru ocuparea postului de asistentă pentru Centrul Pociovaliște, din Novaci, și una pentru Centrul maternal Târgu Jiu. Instituția a scos la concurs 5 posturi de asistent medical cu studii postliceale la centrele din Târgu Jiu, Novaci și Cărbunești, iar 9 candidați și-au depus dosarele. Notele la proba scrisă au fost foarte mici. O candidată a primit zero puncte. Pentru posturile rămase vacante va fi organizat un alt concurs.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident grav, pe noul drum. O victimă prinsă în cabina unei dube

Postat acum

on

De către

Un grav accident s-a produs în această dimineață, pe noul drum expres Craiova -Pitesti. O persoană a rămas încarcerată în cabina unei dube implicate în accident, iar circulația se desfășoară dirijat de poliție.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Strada N.Titulescu, Târgu Jiu: Nu mai răspundea la ușă, au intervenit pompierii

Postat acum

on

De către

Angajații ISU Gorj s-au prezentat, astăzi, cu autoscara pe strada Nicolae Titulescu din Târgu Jiu acolo unde a fost semnalat faptul că un bărbat nu mai răspunde la ușă.

Pompierii l-au găsit pe proprietar în locuință însă fără să prezinte probleme deosebite. Acesta a fost consultat imediat de un echipaj de la ambulanță, a transmis ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Șofer din Dolj, prins drogat la volan, în Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un tânăr șofer din Dolj a prins drogat la volan, pe o stradă din Târgu Jiu. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal și riscă să ajungă după gratii. „Polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 20 ani, din comuna Braloștița, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, din municipiul Târgu-Jiu, iar în urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat un rezultat pozitiv. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR