Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Detalii terifiante despre crima de la Baia de Fier! Cine erau tinerii care o însoțeau pe Denisa!

Postat acum

on

Filmul evenimentelor, în cazul crimei de la Baia de Fier, care a avut loc în urmă cu trei săptămâni, când Raimond Călin Căldăraru, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bengești, a ucis-o, cu mai multe lovituri de cuțit, pe fosta sa iubită, Denisa Ionela Martin, o fată de 19 ani, din localitate, așa cum a fost descris de procurori, în referatul cu propunerea de arestare preventivă a criminalului, este unul de-a dreptul șocant.

După ce au sunat de trei ori la 112 și au descris cele întâmplate, doi dintre tinerii care veniseră să-i sară în ajutor Denisei s-au speriat și au fugit. Fata a fost urcată de bancheta din spate a BMW-ului criminalului și transportată la Tg-Jiu, în curtea unei case a unor rude ale acestuia, aflată în apropierea Poliției Municipiului Tg-Jiu, unde a fost găsită decedată de polițiștii de la Ordine Publică.

Din declarațiile martorilor și a altor probe aflate la dosar, a reieșit că Denisa Ionela Martin a avut o relație amoroasă, timp de 11 luni, cu Raimond Călin Căldăraru, însă fata a decis să întrerupă orice legătură cu tânărul din cauza comportamentului agresiv al acestuia.

De altfel, pe 18 mai a.c., tânăra a depus plângere la Postul de Poliție Baia de Fier împotriva fostului iubit și le cerea polițiștilor să-l cerceteze penal, precizând că, după întreruperea relației cu acesta, la data de 7 mai, a fost contactată telefonic de Călin Raimond care i-a spus că o va urmări oriunde va merge. Știindu-i comportamentul tânăra s-a speriat și a mers la poliție, mai ales că același mesaj îi fusese transmis de fostul iubit și prin intermediul altor persoane.

Procurorii au stabilit…

că în noaptea de 14/15 iulie a.c., în jurul orelor 00.00, fiind animat de sentimente de gelozie cu privire la împrejurarea că, Denisa Ionela Martin, s-a întâlnit cu o altă persoană de sex masculin, Raimond Căldăraru i-a urmărit pe cei doi în trafic, la volanul autoturismului său, un BMW, pe traseul Polovragi – Baia de Fier, încercând să-l determine pe tânărul aflat la volan să oprească, prin manevre de depăşire, semnale acustice şi luminoase, după cum este descris evenimentul de către procurori.

În jurul orelor 00.20, după oprirea acestui autoturism pe raza satului Cernădie, comuna Baia de Fier, suspectul a coborât din autoturism, a refuzat să stea de vorbă cu tânărul care o însoțea pe fată și cu alt bărbat pe care acesta îl chemase în ajutor, în timp ce era urmărit, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, situată în dreptul scaunului şoferului și s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla fat. Aceasta din urmă a ieșit din autoturismul în care se afla și a încercat să fugă către mașina cu care venise bărbatul chemat în ajutor. N-a mai apucat să urce în acel autoturism pentru că Raimond Călin Căldăraru a doborât-o la pământ, s-a poziţionat deasupra ei şi ”a ridicat braţul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, respectiv gât și torace, care au condus ulterior la decesul acesteia”, se arată în documentele aflate la dosarul de omor.

Trei apeluri la numărul de urgenţă 112…

au descris, în amănunt, crima: mai exact la orele 00.23, tânărul care o însoțea pe victimă a sesizat faptul că, în comuna Baia de Fier, sat Cernădia, are loc un conflict și a precizat că, un bărbat a coborât dintr-un autoturism marca BMW de culoare gri, fiind înarmat cu un cuţit şi se îndreaptă ameninţător spre o femeie.

După numai 3 minute, la orele 00.26, acelaşi tânăr a apelat, din nou, numărul de urgenţă 112 și a spus că femeia fusese înjunghiată. După alte 4 minute, la orele 00.30, o altă persoană a sunat, iarăși, la 112 și a relatat cele întâmplate, ba mai mult, a menționat că a încercat să urmărească autoturismul agresorului înarmat, care urcase victima în autoturism și plecase spre Tg-Jiu.

Anchetatorii spun însă că cei doi tineri s-au speriat și au fugit imediat după ce Denisa a fost înjunghiată.

Există speculații potrivit cărora atât ”G”, tânărul care o însoțea pe Denisa, cât și ”R.A”, cel pe care acesta l-a chemat în ajutor, ar fi polițiști.

La două străzi de Poliția Municipiului Tg-Jiu…

… a fost găsit autoturismul criminalului, în curtea casei unor rude. Pe bancheta din spate fata de numai 19 ani era deja decedată, când au ajuns polițiștii de la Ordine publică. Cel care le-a indicat adresa a fost chiar tatăl criminalului. Raimond Călin Căldăraru se află în arest și este acuzat de comiterea infracțiunilor de omor și lipsire de libertate.

Claudiu Matei

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Date false la recensământul din Gorj! Primăriile își protejează astfel angajații

Postat acum

on

De către

În mai multe localități din Gorj s-au oferit recenzorilor date false, interesul de a majora populația comunelor a fost unul gândit de primării. La un număr redus de populație, scad și posturile din UAT-uri. Funcționarii rămân pe posturi, cu un recensământ făcut din pix, iar salariile nu scad.

Șocant a fost când s-a făcut o comparație între cifrele de la recensământul din localitățile respective și datele de la Evidența Populației. O astfel de diferența s-a constatat în comuna Roșia de Amaradia.

„Am avut o populaţie de 3.628. Cu alunecările de teren s-au mai mutat la Cojani şi la Câmpu Mare. Scopul nostru era să avem tot peste 3.000, ca să rămânem localitate de gradul II. De asta ne-am luptat şi noi cu echipa primăriei şi cu recenzorii. Avem peste 3.100 şi asta înseamnă că rămânem comună de gradul II“, a menționat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

În comunele unde există astfel de probleme se vor face verificări anunță Direcția Județeană de Statistică.

Primele rezultate ale recensământului vor fi publicate în decembrie 2022, a anunțat luni INS.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Gorjeancă, fost ofițer de penitenciare, vedetă pe o platformă on-line destinată adulților!

Postat acum

on

De către

După ce a activat vreme de câțiva ani la Penitenciarul Tg-Jiu, o tânără gorjeancă a ajuns director al unui penitenciar în Dolj, însă a fost nevoită să se pensioneze, în urma unor scandaluri de răsunet. Ulterior, gorjeanca s-a apucat să facă sport în mod intensiv și-a mărit bustul și a devenit vedetă pe o platformă online pentru adulți.

Cu un nou aspect fizic, tânăra și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde a început să posteze, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente, potrivit Gândul.ro.

„Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Contactată de jurnaliștii publicației menționate, fostul ofițer de penitenciare a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Omu’ și locu’ la Primăria Bălești! Concursuri fără contracandidați, cu rezultat previzibil

Postat acum

on

De către

Trei posturi a scos la concurs de Primăria Bălești, toate pe perioada nedeterminată, la care s-au înscris exact trei candidați, câte unul pe fiecare post.

Evident că toți candidații și-au anonimizat numele, de parcă nici nu se cunoaște deja în comună ori în primărie cine va ocupa postul de asistent medical comunitar debutant, ori cine va lua postul de inspector la Serviciul Economic de la Taxe și Impozite Locale.

Se știe deja și cine va ocupa și postul de la Achiziții, deoarece în același stil s-au ocupat mai toate funcțiile scoase la concurs în primăria din Bălești. Rude, prieteni, apropiați, lipitori de afișe, aceasta este rețeta câștigătoare pentru o primărie al cărui primar blama, nu demult, practica identică a fostului primar Paicu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR