Connect with us

POLITICĂ

Deputat: Sloganul liberal „îmi pasă de Gorj” e doar o fumigenă de campanie

Postat acum

on

Deputatul PSD, Claudiu Manta, acuză liberalii că au respins toate amendamentele privitoare la județul Gorj. Parlamentarul spune că două proiecte de infrastructrură au fost votate „împotrivă”, ieri, înainte de votul pe buget, de către reprezentanții coaliției aflate la guvernare, ceea ce a dus la respingerea lor. „Am sustinut aseara tarziu, alaturi de colegii mei parlamentari din PSD Gorj, o serie de amendamente la Legea Bugetului de Stat pe 2021 ce au ca scop dezvoltarea judetului Gorj. Printre ele:  alocarea a 7.100 mii lei pentru modernizare drum județean (605B), cu originea în DN 6B, ce traversează localitățile Brătești, Baloșani, Stejari, Popești Stejari, Piscoiu, ObârșiaL, – alocarea sumei de 8.188 mii lei pentru modernizare drum județean (674B) ce traversează localitățile Negomir, Artanu, Valea Racilor, Raci, Nucetu, Baniu, Borăscu, Gura Menți, Menții din Dos, până la limita cu județul Mehedinți. Din pacate, amendamentele noastre au fost respinse cu votul actualei majoritatati, ceea ce dovedeste inca o data ca nu le pasa de Gorj si de tara. Sloganul liberal-îmi pasă de Gorj-doar o fumigena de campanie electorala”, a anunțat deputatul Claudiu Manta.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:3920:13 EEST
Se simt: 0°C
Vânt : 0km/h SW
Umiditate : 87%
Presiunea aerului: 1019.3mbar
Indexul UV: 0
SâmbătăSunLuni
14/6°C
9/5°C
13/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR