Home / POLITICĂ / Deputat PSD de Gorj, fugar de la locul accidentului

Deputat PSD de Gorj, fugar de la locul accidentului

Deputata Elvira Şarapatin este cercetată într-un dosar penal, după ce azi a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni şi a plecat. Victima a sunat la 112 şi o salvare a transportat-o la spital, pentru îngrijiri medicale. Parlamentarul PDS s-a întors la locul incidentului, unde polițiştii făceau cercetări. „La data de 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la fața locului.
Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.
La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier.
Pietonul și conducătoarea auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a confirmat poliția gorjeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *