Connect with us

POLITICĂ

Deputat: „Cîțu taie 3 miliarde lei de la pensionari”

Postat acum

on

Acuze la adresa Guvernului Cîțu. Deputatul PSD, Mihai Weber spune că șeful executivului îi sacrifică pe pensionari, de la care taie sume consistente, pentru a acoperi găurile create la alte bugete. „Rectificarea bugetară riscă să fie compromisă de scandalurile din PNL, pe de-o parte, dar și de fricțiunile din cadrul Coaliției de guvernare. Astfel, premierul Cîțu a considerat oportun să taie aproape 3 miliarde de lei de la pensionari, dat fiind că, în varianta propusă pentru rectificare, Ministerul Muncii primește mai puțin cu 2,7 miliarde de lei. Prin urmare, românii așteaptă în zadar „revenirea economică în V”, pentru că banii publici vor fi împărțiți, din nou, după bunul plac, de către premierul Florin Cîțu (pentru a-și cumpăra voturile ce-i sunt necesare în vederea accederii la funcția de președinte al PNL) și de către miniștrii USR-Plus, care nu vor pierde această ocazie pentru a-și mai regla câteva conturi în interiorul Coaliției”, susține liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Mesajul senatorului Iordache după demisia primăriței de la Turceni

Postat acum

on

De către

Se scrie un nou capitol pentru Turceni, susține senatorul Ion Iordache, după demisia primăriței liberale Cristina Cilibiu.

„Îi mulțumesc Cristinei Cilibiu pentru acești ani în care a fost primar si a avut o contributie semnificativa la punerea în aplicare a unor proiecte deosebit de importante pentru Turceni!Pentru că eu și familia mea am decis să rămânem în Turceni, suntem mai hotărâți decât oricând ca orașul nostru să devină un model de administrație publică eficientă, o comunitate în care să-și dorească oricine să trăiască.Turceni are foarte multe resurse și un mare potențial de dezvoltare. Avem soluții, important este să rămânem uniți și să continuăm munca pentru comunitatea noastră, să nu pierdem nicio investiție și nicio oportunitate!Hai la treabă!”, a transmis Iordache, la rândul său fost primar de Turceni.

Cârma primăriei va fi preluată de viceprimar.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Primarul orașului Turceni a demisionat

Postat acum

on

De către

Primărița orașului Turceni a demisionat. Cristina Cilibiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care da de înțeles că a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. Contractul primăriței încetează cu data de 10 august, conform propriei adrese.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Ministrul Daea, în piața din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost ieri în Târgu Jiu și a dat o tură prin piața centrală. Imaginile surprinse cu ministrul îl arată alături de liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Șefii pesediștilor au invitat și alți membri ai partidului, la întâlnirea cu Petre Daea.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR