Connect with us

EVENIMENTE

Depozit de lemne, amendat cu 5.000 de lei

Postat acum

on

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică -Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol alături de reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și Ocolului Silvic Padeș, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite în domeniul silvic.
În urma activității desfășurate, la un depozit de material lemnos situat în comuna Padeș, în urma inventarierii stocurilor de masă lemnoasă existente în depozit, au rezultat diferențe față de stocul înregistrat în aplicația SUMAL 2.0.
Astfel, societatea comercială care desfășoară activități de depozitare, respectiv exploatare a materialului lemnos, a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare totală de 5000 de lei.
Ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantității totale de 26,05 metri cubi material lemnos de diferite specii în valoare totală de 6581,49 de lei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR