Connect with us

SPORT

Debut cu victorii pentru baschetbaliștii CSM

Postat acum

on

Debut de campionat și pentru echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu. Jucătorii pregătiți în acest sezon de Adrian Roșu au participat la primul turneu din sezonul 2023-2024, desfășurat la Târgu Jiu, în Sala ”Voievod Litovoi”. Sâmbătă, 7 octombrie, CSM Târgu Jiu s-a impus în cele două meciuri din Grupa D. A fost 90-48 cu CSS Târgu Jiu și 82-76 cu ACS Champions Buc-Cra. ”Am avut două meciuri foarte bune. Suntem pe drumul cel bun. Sunt foarte mândru de băieții mei, care au fost luptători până la final”, a declarat antrenorul Adrian Roșu, imediat după cele două victorii. În prima fază a Campionatului Național U16 Masculin, CSM Târgu Jiu a fost repratizată în Grupa D, alături de CSS Târgu Jiu și ACS Champions Buc-Cra. Primul turneu din grupă s-a desfășurat la Târgu Jiu, în Sala ”Voievod Litovoi”, în organizarea CSS Târgu Jiu. În prima partidă a grupei am avut parte de derby-ul orașului Târgu Jiu la acest nivel, între CSM și CSS. Câștig de cauză au avut băieții de la CSM Târgu Jiu, care au controlat partida fără probleme. Băieții lui Adrian Roșu s-au impus cu 90-48. Partida cu Champions Buc-Cra a fost una mult mai echilibrată, dar care în cele din urmă a adjudecată de CSM Târgu Jiu. Adrian Roșu și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au evoluat la primul turneu din acest sezon.

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Am avut două meciuri foarte bune. Suntem pe drumul cel bun. Sunt foarte mândru de băieții mei, de absolut toți, au fost luptători până la final, au marcat în niște momente extraordinar de grele, unde chiar și jucătorii mari ratează. Mă bucur pentru ei! Dar, să nu uităm că acesta a fost primul pas, urmează Turneul 2 în două saptamani, și trebuie să continuăm să muncim pentru ceea ce ne-am propus”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu. Antrenor: Adrian Roșu.

CAMPIONATUL NAŢIONAL JUNIORI 16 MASCULIN

EDIŢIA 2023-2024

Grupa D

Turneu 1

Târgu Jiu, Sala ”Voievod Litovoi”

MECI 1

Sâmbătă, 7 octombrie, 2023, Ora 10.00

CSM TÂRGU JIU – CSS TÂRGU JIU

90-48(26-9, 20-11, 26-19, 18-9)

MECI 2

Sâmbătă, 7 octombrie 2023, Ora 18.00

CSM TÂRGU JIU – ACS CHAMPIONS BUC-CRA

82-76(21-23, 21-10, 23-20, 17-23)

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Sportivii de la CS Pandurii Târgu Jiu, lăsați fără masă caldă de primărie! Prunariu: V-ați găsit de unde să faceți reduceri, de la gura sportivilor!

Postat acum

on

De către

Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii Târgu Jiu, a făcut publică o adresă a primăriei municipiului prin care clubul era anunțat că UAT-ul nu mai plătește masa caldă pentru sportivi.

Reacția lui Prunariu a fost critică la adresa autorităților obligate să strângă cureaua.

„Că n-o să reduceți cheltuielile importante, tăiați de la copii!De Moș Nicolae asta e cadoul făcut de primărie și primar, celor mai buni sportivi din oraș și județ.Să nu credeți că dădea primăria de la ea, ci în urma unor obligații asumate prin protocol și hotărâri de consiliu local și de guvern, ca urmare a dărâmării stadionului vechi. Hotelul Sport, unde dormeau și mâncau sportivii clubului, este și acum închis din vina voastră.Ăsta e Marcel Romanescu și echipa lui!Dumnezeu să vă dea după suflet!Să vă fie rușine obrazului”, a transmis directorul clubului sportiv.

Primăria a anunțat, în scris, clubul, că nu mai poate achita cheltuielile de masă ale sportivilor pe luna noiembrie, decembrie… urmare a ordonanței austerității.

Continuă să citeşti

SPORT

Clubul Pandurii și-a prezentat sportivii care au obținut rezultate de excepție la box

Postat acum

on

Clubul Sporitv Pandurii Târgu Jiu și-a prezentat sportivii care au obținut rezultate de excepție la box. Tinerii au reprezentat cu mândrie Clubul Pandurii Târgu Jiu și România la competițiile interne și internaționale în anul 2023 și au obținut medalii de aur, argint și bronz. Aceștia sunt:

Căldăraru Florin

Palapuic Saly

Teodosescu Angelo

Teodosescu Mario

Brîncoveanu Cristina

Pobirci Ciprian

Cocoranu Alexandru

Grancea Carla

Popescu Alexandru

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa lu Mititelu pierde, în deplasare

Postat acum

on

De către

FCU Craiova a mai pierdut un meci în Liga 1. Oltenii lu Mititelu au cedat în fața celor de la U Cluj, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Ianis Stoica și Daniel Popa, pentru U Cluj și de Bahassa pentru FCU Craiova. FCU Craiova se află pe locul 14 în campionat.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!